premier spa

De prea multe ori spunem că ne dorim și de prea puține ori reușim să ne oferim clipe de relaxare, individual sau în familie. În ultimii ani am căutat ca hotelurile unde ne cazăm să aibe o zonă de relaxare, pentru că eu am nevoie și pentru că și el are nevoie, iar Alexia s-a dovedit a fi la fel de încâtată de alegerile noastre.

Mersul la SPA ar trebui să devină un obicei

Sau cel puțin asta mi-am propus după ce am descoperit un SPA poziționat strategic destul de aproape de casa mea, o oază de relaxare corporală și mentală, această hrană pentru suflet cum i-am spus după orele petrecute acolo.

Insist că mersul la SPA este un obicei sănătos pentru un stil de viață frumos și un psihic relaxat într-o lume nebună!

Premier SPA

Te invită să călătorești în lumea wellness, în lumea relaxării, cu ajutorul serviciilor puse la dispoziție:

  • cascadă cu apă și dușuri cervicale
  • Bio-Sauna
  • sauna finlandeză
  • baia de aburi
  • dușuri emoționale
  • camera Thalasso cu sare de Himalaya

Eu am plecat în această călătorie la începutul lunii martie, împreună cu Domnul B și micuța Ale, ne-am dedicat o zi de Duminică în familie iar rezultatul final a fost unul minunat pentru toți 3.

Întotdeauna am pus accent pe clipele de relaxare care ne ajută să ne conectăm mai bine.

Clipe de relaxare ce implicit reușesc să lege relația și mai mult, iar noi învățăm încă o dată să ne punem pe primul loc ca și familie.

Am să încep cu Cabina THALASSO, pentru că este cumva preferata noastră, cu nenumărate beneficii pentru sănătate.

Cabina Thalasso cu sare de Himalaya, permite într-o sesiune de 30 de minute, acumularea efectelor benefice dobândite într-o ședere de câteva zile la malul mării. În interiorul camerei pereții de sare saturează aerul cu aerosoli. Este sare naturală, fără aditivi și fără adaos de iod, cuprinzând 84 de minerale esențiale pentru organismul uman.

După inhalare, aerosolii salini se depun în cavitatea nazală și bucală, dezinfectând focarele de infecție sau bacteriile ce întrețin bolile respiratorii (tuse, bronșită… sinuzită sau rinită)

Am spus că este preferata noastră pentru că putem petrece împreună cele 30 de minute indicate, mai ales după câteva reprize de piscină. 

premier spa

În restul încăperilor mergem separat, pentru că nu sunt indicate pentru Alexia. Eu cred mult în mersul acesta împreună la tot felul de activități, așa cum fiecare din noi are nevoie de momente plăcute, în liniște, la fel au nevoie și cei mici de o deconectare de la activitățile clasice și tehnologia care este tot mai prezentă în viața lor.

Am remarcat la Premier SPA calitatea materialelor folosite, cu accent pe lemn cald, piatră semiprețioasă și o îmbinare armonioasă cu luminile difuze care te ajută să trăiești momente unice de relaxare.

premier spa

Trecând de la piscină, la jacuzzi și zona thermarium cu baia de aburi, bio sauna, dușurile emoționale sau fântâna de gheață, nici nu am conștientizat trecerea timpului, orele efectiv se scurg iar relaxarea se instalează în timp record.

MEDICAL SPA

Deși nu am testat, nici nu am rezistat tentație de a vedea cu ochii mei ce înseamnă MEDICAL SPA, un etaj dedicat tratamentelor individualizate în funcție de afecțiunile fiecăruia.

Se pot accesa programe întregi pornind de la detoxifiere, slăbire sau antiaging, până la terapii aplicate cu aparatură de ultimă generație pentru tratarea afecțiunilor sistemelor vascular, nervos periferic sau respirator.

Pentru cei care doresc o ședere mai prelungită, Premier Palace este dotat cu un hotel de 5 *, iar camerele sunt drăguțe și elegante, recunosc că aș opta și eu pentru 2 zile complete pe care să le petrec la Premier, mai ales că fiind cazat acolo, accesul la spa este inclus, iar un mic dejun cu fructe la room-service și o leneveală prelungită nu aș refuza niciodată.

Am plecat însă cu o mică părere de rău pentru că barul cu preparate de tip fresh din fructe și legume era închis, iar pentru un healthy food blogger, pasionat de smoothie-uri, nu a picat chiar bine, dar sunt sigură că data viitoare voi avea mai mult noroc.

Cu drag, 

D