Bucătăria modernă nu ar fi posibilă fără ajutorul tehnologiei și fără ajutorul electrocasnicelor special concepute pentru a ușura munca fiecărei gospodine.

Pornind de la băuturile de tip smoothie, deserturi raw-vegane, supe-cremă, sosuri sau maioneze, până la râșnirea nucilor și a semințelor, brânzeturilor sau mărunțirea cărnii, avem nevoie de electrocasnice care să ne ajute să obținem texturile potrivite pentru fiecare preparat.

Am folosit de-a lungul timpului mai multe tipuri de blendere, roboți de bucătărie și râșnițe, unele au decedat când era lumea mai dragă, altele au fost înlocuite cu ceva mai nou și mai modern.

În bucătăria noastră de apartament avem problema spațiului și mi se pare că aș avea nevoie de ceva de 3 ori mai mare pentru a putea găzdui toate accesoriile într-un mediu aerisit și frumos organizat.

O mare parte din aparatură am scos-o din uz tocmai pentru că nu mai aveam unde să o ținem.

Acum câteva luni am dat deoparte 3 aparate și am montat frumos unul singur care face cât 3 ca și utilizare. Recunosc ca la început am fost încântată de design, fiind util și dotat cu un suport ce îți permite montarea acestuia direct pe perete, împreună cu restul accesoriilor.

Să povestim despre:

MixSy, un singur aparat cu multiple utilizări!

Ce știe micuțul să facă și de ce este important într-o bucătărie?

Vine la pachet cu o gamă de accesorii (tel, tocător, bătător) ccea ce îl face util într-o paletă mare de rețete.

Tocătorul, folosit pentru a toca legume, fructe și preparate vegetariene în stare naturală. Pasează legume, fiind utilizat pentru prepararea mâncarurilor pentru cei mici, dar și pentru supa cremă și sosuri. Utilizat pentru a frământa aluatul sau pentru a zdrobi cuburile de gheață. Păi nu vine ea vara acum și deschidem sezonul băuturilor răcoritoare și foarte răcoritoare, în care gheața zdrobită este vedeta? 

Bătătorul, își păstrează locul în categoria deserturilor, folosit pentru frișcă sau albuș de ou, folosit însă și pentru uniformizarea băuturilor.

Telul, util pentru prepararea maionezelor și a cremelor de legume, dar aliatul pentru shake-uri și cocktail-uri.

Tocătorul de carne, taie carnea bucăți mici sau mai mari, toacă carnea crudă, mărunțește și fărâmițează bucăți de carne pentru preparate de tip burger, chiftele, perișoare.

Accesoriul drag mie din acest set este râșnița:

  • macină cereale, nuci, migdale, cafea, zahăr, ciocolată, semințe, fasole, linte, mirodenii, ceapă, usturoi, hrean, pătrunjel
  • pisează zahărul tos în zahăr pudră
  • mărunțește brânza
  • pisează pesmetul
  • toacă verdețurile și mirodeniile

Bonus la toate aceste accesorii este recipientul cu o capacitate de 800 ml.

Am preparat cu ajutorul lui MixSy atât smoothie pe bază de fructe, dar l-am folosit și pentru prepararea laptelui vegetal cu nuci caju sau pentur pasta de susan (tahina)

Maioneza de avocado, tofu sau caju, preparată la fel de simplu cu lama potrivită.

MixSy, este un produs din portofoliul Zepter, un brand internațional cunoscut în peste 60 de țări, care promovează și susține un stil de viață sănătos dinainte de a deveni o modă pentru multe alte branduri.

Cu drag, 

D

 

Related Post

FRITTATA CU ZUCCHINI Întotdeauna mi-a plăcut ideea de frittataMi se pare soluția perfectă pentru un mic dejun foarte sățios, pentru că o poți pregăti cu o zi înainte și este extrem de gustoasă după ce a stat o vreme ș...
HUMUS CU BUSUIOC Am făcut minunăția asta de humus și am sentimentul că este cea mai mișto combinație de arome pe care am întâlnit-o până acum într-un humus. Busuioc, semințe de floarea soarelui, in și dovleac, zeamă...
QUINOA CU LEGUME Pentru mine, quinoa în combinație cu aceste legume, reprezintă farfuria perfectă, de unde îmi asigur proteina, grăsimile sănătoase, vitamine și fibre.Quinoa este o adevărată sursă de calciu, magne...
FILE DE CRAP LA ABURI, CEA MAI SĂNĂTOASĂ TEHNICĂ DE GĂTIRE Gătitul la aburi este cea mai sănătoasă tehnică de gătire și una din cele mai bune metode de preparare a alimentelor.De ce este sănătos gătitul la aburi și cum am ales produsul potrivitÎn primul...