Se amestecă niște frunze proaspete de spanac cu 1 avocado, ceapă, usturoi și suc de lămâie. Se mănâncă în neștire!
O gustare super fresh, colorată și bogată în vitamine și antioxidanți, cu ingrediente de sezon, nu poate fi decât o alegere smart.
La fel de bine, această gustare poate fi pregătiră pentru masa de Paști, alături de ouă sau friptură, pentru că, știți bine că fiecare proteină are nevoie de o garnitură alcalină, iar un mix de spanac cu avocado se potrivește de minune cu textura unui ou fiert sau a unei fripturi suculente.
Este rapid și ușor să pregătești un preparat atât de gustos, folosind doar câteva ingrediente de sezon (mai puțin avocado).
Ingrediente:
- 2 mâini frunze de spanac (mâini generoase)
- 1/2 ceapă roșie
- 1 avocado
- 2 căței de usturoi
- sucul de la jumătate de lămâie +/- după dust
- sare
- fulgi de ardei iute (opțional)
- 3 linguri ulei de măsline
Preparare:
Toate ingredientele se combină într-un blender, se pulsează la viteză mare până se obține un amestec omogen și se condimentează după gust.
Greu a mai fost! Acum să mâncăm 🙂
Cu drag,
D
Lasă un răspuns