Lidl România a lansat platforma Bucătar din Plăcere, prin care susține și premiază bucuria de a găti

Anul acesta, Bucătăria Lidl caută Bucătari din plăcere pentru a-i transforma în noul val de influenceri din zona culinară.

Competiția se adresează celor care privesc gătitul ca pe un hobby, nu doar ca pe o necesitate și pentru care bucătăria reprezintă locul perfect pentru a se relaxa, exprima liber, a improviza și a învăța. Bucătăria Lidl își propune să îi identifice și să îi reunească pe cei care sunt definiți de bucuria de a găti și să le susțină pasiunea, transformându-i în Bucătari din plăcere și în reprezentanții noii generații de influenceri din domeniul culinar.

Pentru a deveni viitorii Bucătari din plăcere, pasionații de gătit trebuie să încarce pe platforma suprize.lidl.ro un videoclip în care să arate cum gătesc într-un mod surprinzător, care îi definește.

Fie că fredonează piesa preferată sau dansează pe muzica care îi inspiră, video-ul trebuie să surprindă modul inedit în care își manifestă pasiunea pentru gătit, atunci când trec pragul bucătăriei.

Înscrierile în competiție se realizează până pe data de 30 septembrie 2017, iar desemnarea câștigătorilor se va realiza în două etape: prima în perioada 24– 30 aprilie 2017, iar cea de-a doua în perioada 01– 08 octombrie 2017. Toți participanții la concurs vor avea șansa de a câștiga vouchere lunare de cumpărături la Lidl și un premiu în valoare de 1000 de euro, iar cei 9 Bucătari din plăcere finaliști, selectați în competiție, vor avea posibilitatea de a-și arăta talentul culinar la televizor și vor fi pregătiți pentru o carieră de influencer în domeniul culinar.

În plus, participanții la concurs vor avea la dispoziție și o secțiune specială de tutoriale despre crearea de conținut pentru un blog sau vlog de food, despre tehnici culinare variate sau tehnici de comunicare în fața camerelor video, oferite de Chef Florin Dumitrescu, Andrei Aradits și Teo Rogobete (Teo’s Kitchen).

Înscrierile în concursul Bucătar din plăcere se fac pe platforma: surprize.lidl.ro/bucatardinplacere.

Mai multe informații, puteți găsi: 

http://www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Cu drag,

 

Related Post

MINESTRONE CU CHORIZO Deși minestrone este o combinație de legume de sezon și paste făinoase, eu am schimbat pastele cu niște cartofi noi de la piață, dar tot minestrone îi spun. I-am mai pus puțin chorizo, pentru că nu ...
Salata de oua cu avocado Nici nu stiu cum e mai bine sa ii spun acestei salate, oua cu avocado sau avocado cu oua? 🙂Pentru ca este pe cat de mica, pe atat de nutritiva si contine doar 3 ingrediente de calitate.Ou...
Gazpacho cu pepene Varianta rece de la supa de rosii, cam asta inseamna gazpacho, rezultatul fiind la egalitate, incredibil de gustoasa, aromata, perfecta pentru aceste zile cumplit de calduroase.Gazpacho ca gaz...