Până să plec la facultate eram convisă că nu voi putea locui la bloc niciodată! Nici acum nu știu cum am reușit să mă adaptez, poate pentru că am avut norocul de a găsi un apartament ce are un balcon destul de generos, balcon ce l-am accesorizat cu un mobilier destul de confortabil pentru a putea petrece cât mai mult timp în aer liber.

Când am amenajat balconul prima dată, acum câțiva ani, am ales un balansoar micuț, care a fost de departe cea mai bună alegere pentru Alexia. Pentru că locuim într-un complex rezidențial (relativ aproape de complexul comercial Auchan), când au fost aduse balansoarele în magazinul Jysk cred că s-a epuizat stocul în doar câteva zile. Cu fiecare zi ce trecea mai remarcam un balcon în care se monta un balansoar :))

Cam așa am descoperit eu acest Jysk!

Pentru că schimbarea este benefică, anul trecut am schimbat aspectul balconului și am montat parchet de exterior + un set cu canapea, masă și două fotolii.

De cum s-a deschis sezonul cald de terasă am și fost prezentă la lansarea colecției de mobilier pentru grădină/ terasă, ceea ce mă face să mă gândesc serios la o nouă modificare.

Împreună cu #blondisgirl de la Idrilog am analizat întreaga colecție.

JYSK ROMÂNIA

Gama de mobilier de grădină de la JYSK se remarcă prin designul minimalist și materialele de calitate și este foarte ușor de întreținut, fiind realizată din materiale rezistente la umiditate: metal, petan, lemn masiv și lemn artificial.

„Ideea de la care plecăm este să le oferim clienților piese moderne și care nu necesită întreținere, realizate din materiale de calitate, cu un design inovator, cu ajutorul cărora pot transforma terasa sau grădină într-o oază de liniște sau un loc ideal pentru petreceri cu prietenii sau cine târzii în familie. Astfel, pot profita de fiecare zi cu vreme bună, fără să se preocupe de strânsul scaunelor când plouă, deoarece mobila pentru grădină e concepută special pentru a oferi tot confortul unei sufragerii, dar în același timp pentru a rezista în mediul exterior. În Danemarca, țara de origine a brandului nostru, vara înseamnă mult timp petrecut în grădină, în aer liber, în natură. De aceea, pentru danezi este important ca spațiul exterior să fie primitor, confortabil și plăcut”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România.

Noua colecție JYSK este disponibilă în mai multe mărimi, culori și materiale, atât ca seturi standard care includ mese și scaune, cât și în varianta modulară, ceea ce permite flexibilitate în organizarea terasei sau grădinii.

De exemplu masa UBJERG și scaunele VARMING sunt ideale pentru a transforma spațiul exterior după gustul și dorințele fiecărui membru al familiei, într-un mod original, cu o notă caracteristic scandinavă. Gama include seturi lounge, seturi de grădină, seturi bistro, șezlonguri, hamace, pavilioane de grădină, balansoare, ghivece, cutii de depozitare.

În plus, pentru tușa finală, noua colecție include și lămpi sau felinare de diverse mărimi, forme și culori, care răspund, cu siguranță, imaginației și nevoilor fiecărui client. La JYSK România găsiți mereu idei pentru casă și grădină și piese originale create în ton cu cele mai recente tendințe din domeniu.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.