Pește de captură, arome mediteraneene și un design atrăgător, toate le-am găsit la SARDIN
Acesta este genul de restaurant unde mi-aș putea petrece toată ziua cu laptopul în fața ochilor, ridicând privirea din când în când pentru a mai admira designul.
Am poposit la Sardin pentru masa de prânz. Am plecat hotărâtă pentru un platou cu fructe de mare și pentru un iz de vacanță, înainte de vacanță 🙂
Deși nu m-am putut opri la un singur fel, îmi permit să spun că acesta este unul din preparatele pe care îl recomand cu drag dacă ajungeți la Sardin. Fiecare pește în parte este deosebit și se combină foarte bine cu acest piure cremos, dar și cu un pahar de vin.
În bucătărie se află Chef Radu, cu o experiență de peste 15 ani în restaurantele din Italia, a colaborat cu bucătari premiați cu stele Micheline precum Vittorio Fusari și Philippe Leveille și propune un meniu cu o varietate de specialități marchigiane pe bază de pește și fructe de mare.
Pentru a răspunde și celor mai exigente gusturi, în bucătărie se folosesc doar produse de ce mai bună calitate, cele mai multe dintre ingrediente fiind aduse din Italia, iar atât pâinea, cu maia, cât și înghețata sau alte produse complementare sunt preparate în bucătăria Sardin.
Ideea restaurantului Sardin a luat naștere din dorința fondatorilor de a mânca bine și de a le oferi bucureștenilor posibilitatea de a savura preparate tradiționale specifice zonei de Nord a Italiei și nu numai. Restaurantul se mândrește cu o varietate de vinuri care se completează perfect cu ideea gastronomiei italiene.
Restaurantul este situat în zona Unirii, pe Bulevardul Mircea Vodă 39H
Cu drag,
D
Lasă un răspuns