Pește de captură, arome mediteraneene și un design atrăgător, toate le-am găsit la SARDIN

Acesta este genul de restaurant unde mi-aș putea petrece toată ziua cu laptopul în fața ochilor, ridicând privirea din când în când pentru a mai admira designul.

Am poposit la Sardin pentru masa de prânz. Am plecat hotărâtă pentru un platou cu fructe de mare și pentru un iz de vacanță, înainte de vacanță 🙂

Deși nu m-am putut opri la un singur fel, îmi permit să spun că acesta este unul din preparatele pe care îl recomand cu drag dacă ajungeți la Sardin. Fiecare pește în parte este deosebit și se combină foarte bine cu acest piure cremos, dar și cu un pahar de vin.

În bucătărie se află Chef Radu, cu o experiență de peste 15 ani în restaurantele din Italia, a colaborat cu bucătari premiați cu stele Micheline precum Vittorio Fusari și Philippe Leveille și propune un meniu cu o varietate de specialități marchigiane pe bază de pește și fructe de mare.

Pentru a răspunde și celor mai exigente gusturi, în bucătărie se folosesc doar produse de ce mai bună calitate, cele mai multe dintre ingrediente fiind aduse din Italia, iar atât pâinea, cu maia, cât și înghețata sau alte produse complementare sunt preparate în bucătăria Sardin.

Ideea restaurantului Sardin a luat naștere din dorința fondatorilor de a mânca bine și de a le oferi bucureștenilor posibilitatea de a savura preparate tradiționale specifice zonei de Nord a Italiei și nu numai. Restaurantul se mândrește cu o varietate de vinuri care se completează perfect cu ideea gastronomiei italiene.

Restaurantul este situat în zona Unirii, pe Bulevardul Mircea Vodă 39H

Cu drag, 

D

Related Post

Unde mai mâncăm când ieșim din casă? Ce am descoperit la Bistro D20 De când Alexia este în vacanță am profitat să mai ies și eu în timpul săptămânii, fie că am ieșit la film, în parc sau într-o vizită, am reușit să fac lucruri pe care în mod normal le plănuim doar î...
BUCĂTĂRIE TURCEASCĂ AUTENTICĂ LA TURQUOISE New in town S-a deschis recent și am auzit despre minunata culoare Turquoise la mulți cunoscuți, așa că ne-am lansat cu mic, cu mare, fix pe terasa acoperită (încă).Baclavale, Cataif, Adana keb...