Vă rog să observați diferențele dintre cele două fotografii!

Pe cea mai importantă v-o spun eu și anume că sunt 10 ani distanță între ele, lăsând la o parte faptul că suntem la fel de tineri :))

Dacă am analiza după fotografii am povesti despre culoarea părului meu, despre bărbița Domnului B, despre kg +/-, despre aceleași zâmbete timide. Dar am să vă spun că de fapt și de drept nu îmi dau seama când au trecut acești 10 ani de la nunta. Și nu îmi dau seama pentru că în tot acest timp am trăit perioade la extreme, fie că au fost de poveste, fie că au fost de groază.

Cum zice o vorbă, la bine și la greu, mereu alături, dragul meu!

M-am măritat la 22 de ani, ca să nu spun 21, pentru că am împlinit 22 pe 8 iunie, iar pe 9 iunie am avut nunta. M-am aruncat cu toată ființa mea și cu sufletul deschis știind că pasul acela avea să fie cea mai bună decizie din toate alegereile mele de femeie vulcanică!  

Dar, despre povestea noastră am mai scris în acest articol, așa că nu am să mă repet. Se spune că ce e al tău e pus deoparte, nimic mai adevărat! 

Tradiția spune că:

Nu știu ce să spun dacă 10 ani e mult sau puțin. Trăim vremuri grele din acest punct de vedere, unii nu rezistă nici măcar 1 an, alții nici măcar cu o singură femeie. Zic însă că după 10 ani poți considera căsnicia consolidată, iar acest prag este o ocazie bună să petreci alături de nașii de cununie, prieteni, fini și familie. Așa spune tradiția 🙂 

Tot tradiția spune că această aniversare trebuie stropită cu vin din belșug, ceea ce am și făcut. Pornind de la această recomandare, m-am gândit ca această petrecere să fie cu și despre vin, doar nu era să ne punem cu tradiția, mai ales în acest context.

Am rezervat locația, Kuxa Studio, locul acela prietenos și spațios, dotat cu o super bucătărie complet utilată, unde poți prepara cele mai apetisante mâncăruri. Am mai petrecut la Kuxa și ne-a plăcut, iar acum am revenit cu același entuziasm, înconjurați de aceeași oameni dragi sufletului nostru, dar și cu ajutoarele necesare pentru ca totul să se desfășoare într-un mod relaxant.

Acum să revenim puțin la vin! Vinul roșu este slăbiciunea mea și îl consum cu plăcere, în special la masa de seară, și pentru că îmi place să ascult povești despre vin, rostite de oameni pasionați, m-am gândit că supriza mea pentru Domnul B să fie prezența unui somelier la această petrecerea a noastră.

Un somelier care să ne introducă în această lume fascinantă a aromelor, cupajelor și buchetelor, pe care le savurăm dintr-un pahar sau altul în funcție de culoare.

L-am cunoscut întâmplător pe Adrian Jipa, premiat ca cel mai bun somelier din România în 2015-2016. De fapt, nimic nu e întâmplător, iar Adrian este încă un exemplu de om minunat pe care l-am întâlnit prin prisma meseriei și în fața căruia mă înclin!

Adrian ne-a fascinat cu niște prinți, raze de soare și terase danubiene de la Vinarte, un alt nume aproape de inima mea.

Îmi place ca la fiecare petrecere să am o mică surpriză pentru #omulmeu și  mă bucur tare să descopăr cu fiecare alegere că încă reușesc să îl surprind!

Un strop despre cadouri

Vă las aici câteva idei de cadouri dacă mergeți la un astfel de eveniment, pentru că invitații ne-au surprins cu obiecte de suflet și merită să vi le scriu aici ca și sugestie:

  • cutie de vin personalizată
  • sticlă de vin cu anul nunții
  • dispenser pentru băuturi răcoritoare și cocktail-uri ingenioase
  • râșniță pentru sare și piper (cele două elemente ale unei relații de succes!)
  • plăcuță personalizată cu urări și anul nunții
  • tablou personalizat

Aș dori să vă arăt și cea mai frumoasă floare pe care am primit-o, un cadou elegant cu care orice doamnă va fi impresionată, dacă nu va fi înseamnă că are probleme serioase la mansardă :))!

Trebuie să spun că Domnul B nu a avut niciodată obiceiul de a veni cu flori acasă, iar zilele de 1 și 8 martie cred că sunt o adevărată provocare în a mă surprinde. După 11 ani de relație m-am obișnuit și nu am deloc așteptări.

Doar că s-a găsit acum să mă lase fără cuvinte cu acest trandafir criogenat:

Nunta de tinichea și ce frumos au trecut primii 10 ani de căsnicie! La mulți ani, dragul meu, să tot curgă anii peste noi doi!

Să vă iubiți! 

Cu drag, 

D

Related Post

FESTIVALUL BLOGURILOR ȘI VINURILOR: SÂMBĂTĂ, 27 MAI Festivalul blogurilor și vinurilor: sâmbătă, 27 mai, la ARCUB în Centrul vechiBucurești, mai 2017În jur de 30 de bloggeri de diverse specialități: gastronomie, vin, fotografie, călătorie, modă ș...
Floare de toamnă, de la Vinarte În data de 12.noiembrie.2016 a avut loc cea de-a 12 ediție a vinului Floare de Toamnă, eveniment unde au participat  iubitori ai vinului și specialiști cu o vastă experiență. Evenimentul a ...
Despre vinul rosu, Avincis! Vinul  rosu, acel ”suc„ de struguri bogat in antioxidanti, este cunoscut pentru faptul ca este un aliat al sanatatii cat timp este consumat cu moderatie si aici ne referim la 1 pahar de vin pe zi si...
Cadouri de suflet pentru EL! Stresul acela ca vine ziua lui incepe sa isi faca simtita prezenta si incepi sa citesti printre randuri, ii pui intrebari capcana si sa intrebi printre prieteni care l-a auzit in ultima perioada ca si...