Hey, ce faceți? 

La mine este a doua zi din provocarea #fărăzahăradăugat și vă mărturisesc că astăzi nu am avut foarte mult timp să mă gândesc la meniu, fiind o zi extrem de aglomerată.

Dar, tocmai pentru că a fost o zi aglomerată am avut ocazia de a socializa cu oameni interesanți cărora le-am povestit despre acest proiect. Toată lumea vrea să știe de ce, dar mai ales toată lumea abia așteaptă rezultatele și impresiile după aceste 30 de zile. Mai mult decât atât, ghici ce? Sunt mulți doritori care își doresc să facă față unei astfel de provocări.

Deși nu eram mare consumatoare de dulciuri sau alte produse procesate, este o mare provocare și pentru mine să fiu atentă la ETICHETĂ, să renunț la paharul cu vin roșu și la bucata de parmezan ce o așezam alături.

Astăzi am avut o invitație la un eveniment Zepter, o întâlnire cu colegii din bloggosferă la o cupă de înghețată. Am acceptat invitația și m-am răsfățat la gustarea de la ora 11 pentru că înghețata a fost 100% naturală, fără niciun fel de zahăr adăugat. Nu agave, nu miere de albine, nimic altceva în afară de fructe de pădure și banana congelată.

Meniul de azi, 27.iunie.2017

Mic dejun: Terci de ovăz cu turmeric, zmeură și rodie

Gustare: înghețată 100 % RAW cu fructe de pădure

Prânz: 1 ardei umplut

Gustare: 1/2 rodie și 10 migdale (pe care nu am avut când să le hidratez)

Cina: salată de vară:

  • 1 roșie mare
  • 1 castravete
  • 1/2 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 felie telemea
  • 2 lingurițe semințe negrilică
  • 5 nuci de macadamia (alte nuci la alegere)
  • frunze de busuioc
  • ulei de măsline

Ne auzim mâine cu un nou meniu 🙂 

Cu drag, 

D

Related Post

PROBABIL CEA MAI BUNĂ REȚETĂ DE QUINOA Asta se întâmplă când ești obsedat de quinoa!Eu pot mânca quinoa la orice oră, în orice variantă. Adică am pus eu quinoa și în smoothie, ce să mai spun de salate sau combinații cu legume, dar acea...
PASTE CU SOS BOLOGNESE ÎN VARIANTA VEGETARIANĂ (DE LINTE) Eu trebuie să mărturisesc încă de la începutul acestei rețete că pastele mele preferate din timpul studenției au fost cele cu sos bolognese. De când am început să am o alimentație corectă și echilib...
FRITTATA CU ZUCCHINI Întotdeauna mi-a plăcut ideea de frittataMi se pare soluția perfectă pentru un mic dejun foarte sățios, pentru că o poți pregăti cu o zi înainte și este extrem de gustoasă după ce a stat o vreme ș...
ZIUA 60 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT ȘI UN MENIU CONTEMPORAN Ziua 60 s-a potrivit cu un eveniment culinar dedicat bucătăriei românești contemporane și m-am cam răsfățat cu preparate gustoase, iar din desert doar am gustat de curiozitate mai mult, pentru că a ...