Meniul zilei 10 din cele 30 fără zahăr adăugat

Nu știu dacă e de natură astrologică sau nu, dar eu nu am dormit nici noaptea trecută, nu a fost chip să mă pot odihni, am stat cu ochii închiși și cu gândurile la plimbare, pe unde au dorit ele, prin trecut, prin prezent, mai puțin în viitor. Mereu am zis că nu mai vreau să mă gândesc la viitor, dar nu pot, am planuri și fiecare plan mă ajută acum în prezent să mă focusez pe ceea ce am de făcut pentru ca la un moment dat să-mi ating obiectivele.

Din aceste planuri despre care vorbesc face parte și acest blog, bucata mea de suflet pusă pe online!

Eh, cam asta am făcut noaptea trecută, iar de dimineață eram din nou depășită de situație. Am descoperit că atunci când sunt nedormită nu mă pot concentra nici măcar asupra cafelei.

Avantajul meu este că după ce mă trezesc la realitate sunt ca nouă. Așa că astăzi am munci multișor în bucătărie, am avut și musafiri, ne-am relaxat fiecare cu paharul lui, care cu picior, care fără…adică care cu vin, care cu apă plată.

Printre arome, tăvi, spatule și alte ingrediente, am fost surprisă și cu un frumos cadou din partea La Colline, care aniversează 10 ani de activitate, 10 ani de când au adus pe piață brânzeturi de capră de foarte bună calitate și  gustoase, 10 ani în care au evoluat foarte mult și asta se poate observa și din gama de produse pe care o au pe piață în prezent. Ce mai vreau să spun este că am fost suprins plăcută să remarc un cadou personalizat și cu o mare atenție la detalii!

La multi ani, La Colline și la cât mai multe sortimente minunate!

Să revenim la meniul zilei

Mic dejun: ouă înăbușite+ o felie de brânză halloumi la tigaie

Gustare: un castron de zmeură

Prânz: 1 vânătă coaptă cu guacamole de avocado 

Gustare: 30 g  brânză de capră + câeva nuci

Cina: pui gătit lent + salată și sos de morcovi cu ciuperci

Ador această farfurie pentru mic dejun, mi se pare a fi un preparat foartă sățios, gustos, nutritiv și simplu de preparat.

Acestea au fost vinetele coapte aseară la cuptor și am profitat să mai mănânc 1/2 de vânătă.

Brânza de capră a ajuns la mine exact când mă pregăteam de a doua gustare și se înțelege că nu am rezistat tentației de a tăia 3-4 felii dintr-un sortiment cu ierburi de provence. Am ronțăit și câteva nuci.

Acestă bucată de pui a fost gătită la o temperatură de 150 de grade, timp de 3 ore.

Tot astăzi am gătit și pui coquelet, 3 bucăți peste care am pus 1 ceapă roșie, sucul de la 1/2 lămâie, 3 morcovi, puțin unt și 4 linguri de sos tomat.

A stat la cuptor tot 3 ore, acoperit cu folie, iar când legumele au fost gata le-am mutat în blender împreună cu o mare parte din lichidul lăsat în vas.

Într-o tigaie am perpelit 200 de grame de ciuperci și le-am pus și pe ele în blender. Toate ingredientele le-am transformat într-un sos minuat. Inspirația a venit de pe blogul lui Adi Hădean.

Atât despre mâncare, acum la culcare!

Da, știi că te privesc de ceva timp/ Azi trebuie să dansez cu tine/ Am văzut că privirea ta mă chema/ Arată-mi drumul că eu vin/ Tu, tu ești magnetul și eu sunt metalul/ Mă apropii și-mi fac planul/ Numai când mă gândesc mi se accelerează pulsul…
Nu m-am apucat de cântat, dar îmi șoptește DESPACITA în căști :))

Cu drag, 

D

Related Post

30 DE ZILE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT Hey, dragilor, Știu că toată lumea așteaptă acest articol, ziua 30 fără zahăr adăugat!30 de zile fără zahăr adăugat, 30 de zile de alimentație echilibrată, atentă și organizată.Zahărul este un...
ZIUA 29 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT Ziua 29 DIN CELE 30Hm, în curând o să spun primele 30 de zile fără zahăr adăugat, pasul spre o alimentație echilibrată și organizată!29 de zile fără zahăr adăugat, fără îndulcitori sau înlocuito...
ZIUA 28 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT- MENIU TRADIȚIONAL Iată-mă din nou acasă, după două zile minunate de relaxare profundă, două zile cu aer curat și liniște.Am dat peste o zăpușeală groaznică, se vede că nu a fost prea confortabil în capitală în aces...
ZIUA 27 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT ZIUA 27 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATDacă voi reuși să descriu această zi în cuvintele potrivite voi putea pune capul pe pernă liniștită și împăcată, mai ales după cele 3 ore de somn pe care le-a...