Nu am promovat până acum niciun fel de tehnologie revoluționară care te slăbește, care te scapă de riduri, celulită sau mai știu eu ce alte imperfecțiuni, pentru că nici nu am fost nevoită să apelez și nici nu știu exact ce anume să aleg pentru a fi o variantă safe la nivelul pielii. Singurul lucru pe care l-am făcut pentru ten a fost câte un tratament cosmetic și acesta destul de rar.

Să fie vreo 5 ani de când am mers la o ședință de microdermabraziune, nu am simțit nicio modificare asupra tenului, dar nici nu am mai revenit în clinică pentru o altă ședință.

Iată că a sosit ziua în care să cred într-o tehnologie de ultimă generație

TEHNOLOGIA OxyGeneo

Acum vreau să vă povestesc de un aparat cu ajutorul căruia tenul mi-a fost hidratat prin stimularea oxigenării pielii din interior. Un tratement non-invaziv, simplu de realizat, un tratament care promitea o exfoliere ușoară, o oxigenare a pielii din interior, infuzie de nutrienți activi în epidermă și în final un ten mai luminos. 

Ce promite tehnologia OxyGeneo:

  • îndepărtarea celulelor moarte
  • redă volum pielii și strălucirea tenului
  • reduce apariția ridurilor
  • piele mai fermă
  • reduce aspectul pigmentării
  • ten mai luminos

Cum acționează OxyGeneo?

OxyGeneo tratează pielea la un nivel mai profund față de alte tratamente cosmetice sau tratamentele pe care le aplicăm acasă din ingrediente naturale. Aplicând procedura OxyGeneo Technology, se declașează o reacție în corp prin intermediul cărei oxigenul este condus în mod natural către zona tratată, permițând astfel o absorbție optimă de nutrienți regenerați.

Conform tipului meu de ten (stabilit la salonul de înfrumusețare POSH BEAUTY SALON) tratamentul adecvat a fost NeoRevive, pentru îmbunătățirea echilibrului și texturii pielii.

Tratamentul este compus din două etape. În prima parte se exfoliază tenul și se îndepărtează celulele moarte prin aplicarea gelului capsugen. În partea a doua se aplică masajul în timpul căruia tenul care acum este oxigenat, este hrănit cu nutrienți și ingrediente active.

NeoRevive este o metodă revoluționară în oxigenarea și rejuvenarea pielii. Prin intermediul tratamentului, NeoRevive pune în mișcare mecanismele corpului pentru a oxigena în mod non-invaziv pielea.

MIE MI-A PLĂCUT, AM FOST, O SĂ MAI MERG

Mi-a plăcut ideea acestui tratament și cred că cel mai mult mi-au plăcut efectele pe care le-am observat la o distanță de 2 zile după prima ședință.

De fiecare dată când citeam articole sau prezentări de diverse tratamente mă obseda clișeul: După doar 10 minute tenul meu este mai luminos și lipsit de riduri. Refuz să cred că există oameni care încă mai cred în astfel de reclame. Eu m-am documentat de la început ce presupune tratamentul cu OxyGeneo, nu mi-a zis nimeni că o să plec alt om din salon, probabil că nici nu l-aș fi făcut, nimic din ce îmi sună atât de spectaculos nu mă atrage.

Să ne revenim puțin, tratamentul cu OxyGeneo durează aproximativ 30 de minute cu tot cu procedura de demachiere și masajul de la final. Pentru a beneficia de efectele majore, ideal este un pachet cu 4 ședințe, dar cel mai sigur numărul acestora va fi stabilit de specialistul în cosmetică.


POSH BEAUTY SALON este locul unde tehnologia și-a dat întâlnire cu profesionalismul, iar pentru a vă bucura de paleta completă de servicii pe care o oferă, vă spun doar că salonul este situat în Strada Nicolae Caramfil nr 32.  Pentru doamnele în căutare de remodelare corporală pot să vă spun că au o gamă variată de pachete complete cu electrostimulare, împachetări și alte proceduri pentru reducerea centimetrilor și îndepărtarea celulitei.

La răsfăt cu noi 🙂

 

Cu drag, 

D