Vă mărturisesc că la mai toate petrecerile pe care le-am organizat am avut pregătit platoul cu brânzeturi, care a fost de fiecare dată foarte apreciat. Dar nu vă zic mai multe pentru că acum aștept ideile voastre, iar LaColline vă premiază.

Brânzeturile LaColline le-am descoperit de 2 ani, deși anul acesta ei sărbătoresc 10 ani de când au produs primul sortiment de brânză. În prezent au o gamă foarte variată, pornind de la rulourile de brânză cu diverse arome (trufe, cu mucegai alb, ierburi de provence sau piper roșu) până la crema de brânză tartinabilă.

CONCURS

Împreună cu LaColline vă invit la un concurs super simplu în care tot ce ai de făcut este să-mi lăși mai jos un comentariu în care să-mi spui scurt care este cel mai rapid preparat la care te inspiră brânzeturile de capră.

Premiul constă într-un pachet cu bunătăți oferite de LaColline ce va conține: rulouri cu ierburi de provence, cu piper roșu, cu trufe, clasic, cu cărbune, sortiment de brânză tartinabilă și mix de arome într-un singur pachet.

Aștept cele mai delicioase idei până în data de 21 iulie ora 23:59, iar câștigătorul (unul singur) va fi extras sâmbătă 22.07.2017, prin metoda random.

Important:

Pentru a te înscrie la acest concurs și pentru a intra în posesia premiului,  trebuie să ai domiciliul pe teritoriul României și neapărat cei 18 ani.

Succes!

Cu drag, 

D

Câștigătorul este??? IOANA PAULA, comentariul cu nr 3! felicitări IOANA!


UPDATE: Avand in vedere faptul ca Paula nu a luat legatura cu mine, împreună cu cei de la LaColline am decis să extragem un alt câștigător. Astăzi, poziția cu nr 4 este cea câștigătoare, Mihaela care ne-a spus că ar pregăti un foietaj cu brânză.

Related Post

Hotelul Valea cu Pești a găzduit evenimentul ”Gătim pentru Transfăgărășan” și am gătit ce mi-am dori... Primul concediu în care am plecat cu Domnul B (acum vreo 11 ani) a fost fix pe Transfăgărășan. Mă rog, a fost mai mult un circuit, prima oprire a fost la Mănăstirea Curtea de Argeș, apoi Barajul Vidra...
Salata cu busuioc Ar fi fost normal sa ii spun salata de rosii, sau salata de vara, dar cel mai bine i se potriveste salata de busuioc pentru ca are atat de mult si este atat de bun incat nu te poti opri din mancat...
Salata de sfecla rosie cu pere si branza de capra Cu sfecla am avut poate una din cele mai interesante experiente si cu siguranta nu voi putea uita vreodata momentul in care am gustat pentru prima oara dintr-o salata de sfecla.Sfecla a facut ...
Vinete la cuptor Cine iubeste vinetele mana sus! Mie imi plac vinetele oricum ar fi ele gatite, dar sa fie gatite bine, cu gust, sa ma bucur de textura lor unica. Salata de vinete cu siguranta a fost printre primele...