ZIUA 17 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT 

De când este Alexia în vacanță nu mai reușesc să mă trezesc înainte de ora 8-8:30, pentru că nici seara nu adorm prea devreme și atunci profit să mă odihnesc cât pot și să nu trag de mine. Astăzi am avut alarma pentru că simt nevoia să revin la ritmul meu cu care eram obișnuită, trezitul la 6 dimineața, savurat cafeaua în liniște, pregătit mic dejun. Când mă dau jos din pat la 8 simt deja că am pierdut toate aceste clipe cu care ziua mea începea perfect.

Cu greu, cu greu am acceptat că ceea ce suna de la prima oră era alarma să mă trezesc, am dat un snooze și am mai furat 15 minute de somn, dar chiar și așa am reușit să mă trezesc la 7 și a fost minunat.

Mi-am pregătit cafeaua și până să încep să o savurez, am mâncat cu viteza luminii o banană, a urmat apoi micul dejun, o relaxare la piscină, un prânz prin vecini, o cină așezată în farfurie de către Domnul B și un eveniment Pandora care ne-a prezentat colecția de toamnă-iarnă, pe care o veți putea admira/achiziționa în curând.

Să vorbim pe fotografii:

Mic dejun: 1 banană + 2 ouă fierte, salată de roșie cu castravete și pătrunjel (resturile de la cina de ieri) năut crocant -1 lingură de pe post de crutoane, 3 felii de urdă și câteva mălsine kalamata.

Prânz: 1 farfurie supă cremă de legume + mix de semințe

Gustare: 2 felii pepene galben

Cină: piept de pui gătit lent cu castraveți în saramură (preferații mei) și pentru că e greu să reziști la un eveniment unde imediat după colecția de bijuterii dai de masa cu sushi, am furat și 3 bucăți de sushi cu somon (fără sos de soia!)

Acesta a fost uriașul mic dejun!

Supa aceasta de legume este preferata celor mari și celor mici, iar dacă în loc de crutoane eu folosesc dintotdeauna mix de semințe cu floarea soarelui/dovleac/susan.

Înainte de supă am fost la piscină cu Alexia, imediat după supă am început să mă pregătesc de eveniment, iar timp pentru a pregăti masa nu am avut. Norocul meu a fost că a venit Domnul B acasă la timp cât să-mi pună și mie două bucăți de carne într-o farfurie, ceea ce a și făcut și tactios mi-a așezat și niște castravete murat.

Era să uit să vă prezint acest castron cu pepene galben care are un parfum senzațional și este un fruct bogat în antioxidanți, așa că nu îl ocoliți.

Pepenele galben

Este bogat în beta-caroten, vitamina C, fibre, potasiu, vitamine și minerale precum:

  • vitamina K
  • calciu
  • magneziu
  • zinc
  • selenium

În plus pepenele galben conține 90 % apă. Consumând pepene galben te ajută să rămâi hidratat, un aspect foarte importat pentru sănătatea inimii.

Printre atâtea arome și culori, și-au făcut loc și 3 bucăți de sushi.

Și pentru că v-am povestit de minunatul eveniment Pandora, iată și câteva fotografii din această seară.

Acestea fiind spuse, cam așa arată o cină perfectă pentru orice femeie:

Este un meniu 100% fără zahăr adăugat! 🙂 

Cu drag, 

D

Related Post

ZIUA 55 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT CU AROME GRECEȘTI ZIUA 55 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATAstăzi am avut planificată ieșire în oraș! Pentru că încă e vreme de ieșit la terasă, și pentru că o să ne fie dor în curând de statul afară în aer liber, iar temperaturi...
ZIUA 53 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT După 5 zile în care nu am gătit nimic, 5 zile de pauză de la blog și de la telefon, 5 zile doar pentru mine și ai mei, iată că a venit momentul în care să îmi reiau ritmul obișnuit. Cel puțin așa in...
5 ZILE DE VACANȚĂ FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT Aveam nevoie de câteva zile libere și câteva momente de odihnă, iar 15 august a fost o ocazie minunată să planificăm o scurtă ieșire la munte. Prima întrebare a Domnului B a fost dacă îmi iau lapto...
ZIUA 47 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT ȘI O REȚETĂ DE BRÂNZĂ VEGANĂ (DE CAJU) După 47 de zile de scris zilnic câte un articol, a venit momentul să decid ce fac în următoarele 5 zile de vacanță. Am decis greu, dar voi lăsa toate aceste zile pentru un articol mai complet despre...