ZIUA 18 ȘI O CINĂ ROMANTICĂ  (FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT)

Astăzi ca astăzi, nici nu am simțit când a trecut ziua, cumpărături, sală, gimnastica Alexiei, ieșire în doi la restaurant, am avut o zi plină ochi și aproape că am ratat o gustare, dar mâine situația se prezintă periculoasă în bucătăria mea. Am de realizat un super tort de ciocolată cu multă înghețată, mmm, abia aștept să mă apuc de treabă, doar că am ceva emoții pentru că îl duc la petrecerea celor două nepoate moțate și vreau să iasă ce trebuie pentru ca ele să fie mulțumite.

Să revenim la ziua de azi!

Mic dejun: smoothie cu pepene galben, banană, polen, pudră din iarbă de grâu și iaurt grecesc

Gustare: 1 felie de pepene roșu

Prânz: Quinoa cu avocado, rodie, busuioc și legume gătite la abur (morcov, dovlecel, broccoli)

Cină: dorada roșie în crustă de sare cu sparanghel, guacamole + o felie de pâine integrală cu semințe

Pentru smoothie am folosit 1 iaurt grecesc (250 g), 1 felie de pepene galben tăiat bucăți, 1 lingură semințe de cânepă, 2 lingurițe pudră din iarbă de grâu + 1 linguriță de polen crud

Toate ingredientele le-am amestecat și le-am mixat cu blenderul de mână până au prins o consistență cremoasă.

Pentru prânz am poftit la o porție de quinoa cu legume, un amestec de ingrediente care mie îmi place foarte mult, de fapt este un mix de proteine cu vitamine și fibre.

Quinoa este o pseudo-cereală cunoscută deja de majoritatea consumatorilor ca un superaliment ce nu ar trebui să lipsească din alimentație. Pe cât de mică este, pe atât de multe beneficii are. Dar, dacă vrei să afli mai multe informații despre această bijuterie, aici este un articol mai detaliat.

Să mergem mai departe cu meniul de la cină. Până pregătesc materialul despre cina noastră de la Poesia, o să vă spun că am mers pe un pește sălbatic, în speță o dorada roșie, pregătit în crustă de sare. Garnitura a fost lejeră, sparanghel cu unt.

Pentru că am ajuns în oraș după două ore de antrenament la sală, tot ce îmi doream era o gustărică rapidă, iar porția de guacamole mi s-a părut a fi perfectă pentru meniul meu. Tot din motive de antrenament, mi-am permis și o felie de pâine din secară.

Rog a se observa limonada cu mentă, fără îndulcitor, fără zahăr adăugat, doar apă plată și lămâie. 

Să vă spun una bună. Astă seară, Domnul B a mâncat ostentativ un mousse de ciocolată cu amaretto, iar eu, pe principiul #REZIST, nici nu l-am băgat în seamă! Mai bine mai ceream un guacamole.

Am zis că vara asta gustarea oficială e pepenele!


Am făcut frumos și astăzi, deși la ce program aglomerat am avut nu credeam că voi reuși să fac un colaj atât de drăguț și să reușesc să urc materialul pe blog în timp util.

Dar iată că încă o dată se confirmă că pentru o pasiune nu poți lucra decât cu mare pasiune și implicare. Sunt bucuroasă, liniștită și relaxată în fiecare seară când ajung la finalul articolului din jurnalul #fărăzahăr.

Pe mâine!

Cu drag, 

D

🙂

 

Related Post

ZIUA 25 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT + 5 GUSTĂRI SIMPLE 25 DE ZILE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATAstăzi am fost prezentă la o conferință de presă despre care o să vă povestesc într-un material separat. Este vorba despre Le "Dîner en Blanc", popularul picnic de tip...
ZIUA 24 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT 24 DE ZILE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATHey,Mă gândeam astăzi când m-am întors de la câteva cumpărături că nu v-am povestit niciodată cum aleg ingredientele, iar acum cu asta vom începe, cu lista de cumpăr...
ZIUA 23 DIN CELE 30 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT ZIUA 23 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATCe-ai spune dacă timp de o săptămână ai renunța să cumperi orice tip de mâncare procesată, să te folosești doar de ingrediente naturale, fructe și legume proaspete, carne...
ZIUA 22 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT Cum să renunț eu la acest jurnal când el arată cu fiecare zi mai frumos, cum să fac așa ceva când a devenit ritualul din fiecare seară să mă retrag cu laptopul în brațe, să îmi pun căștile, să dau d...