Recitind rubrica despre mine, de pe blog, am retrăit aceeași emoția ca la început când am primit textele prietenilor mei.

Andreea zicea așa: ”Si pentru ca te stiu ambitioasa te rog sa accepti provocarea mea: o carticica draguta si colorata cu 50 de retete, o ora de joaca in bucatarie intre o mamica si copilasul ei, pentru a pregati cele mai savuroase preparate si dulciuri pentru cei mici. ”

Andreea, încep să mă gândesc serios de acum la provocarea ta 🙂 Acest jurnal în varianta print, ce spui? 

Dacă până în clipa în care visul va deveni realitate, acest jurnal va atinge 100 de postări, momentul ar putea fi foarte bine marcat, de aceea continuarea acestuia este necesară, pentru că gura ta adevăr a grăit. Andreea, fina mea, este o mare susținătoare a blogului, mai mult decât atât, a avut o influență majoră în urmă cu 2 ani și jumătate atunci când danielaniculi.ro a apărut în online.

Pentru că articolele merg mai departe cu meniuri zilnice, iată ziua 32:

Mic dejun: suc presat la rece cu frunze de țelină, pătrunjel, lămâie, ananas și ghimbir

Prânz: supă cremă de legume cu semințe

Cină: salată de linte cu avocado și spanac, alături de cartofi dulci

Fiind o zi de recuperare după pauza de ieri, am scos cele două gustări  de fructe. În rest mesele au fost foarte consistente.

Vedeți acești pantaloni verzi??

Sunt minunați, preferații mei de pe vremea când lucram la birou, doar că din motive de alimentație necontrolată, au rămas prea mici pentru ceea ce puteam eu oferi. Nu am înțeles de ce, din toată garderoba în aceeași situație, ei au fost singurii pe care nu i-am donat. Adica am înțeles astăzi de ce, au fost să fie ai mei în continuare.

I-am privit de prea multe ori cu dor, îi atingeam, încercam să-i mai probez, nimic pozitiv. Astăzi, i-am scos cu tupeu și cu o mică încurajare, să țin capul sus în caz de ceva.

Pe mâine! 

Cu drag, 

D

*Dacă ți-a plăcut articolul mă poți susține oferind linkul și prietenilor tăi, așa mă ajuți și pe mine, dar și pe ei cu idei delicioase 🙂 

Related Post

SUPĂ CREMĂ DE DOVLEAC COPT A venit vremea să atacăm minunatul dovleacNu mă refer la actul artistic care presupune îndemânare și talent pentru prezentarea dovlecilor de Halloween, ci mă refer la minunatul dovleac care este s...
ȘI AM SARBATORIT 3 LUNI FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT! Mi-AM FĂCUT ȘI CADOU. M-AM SCHIMBAT ȘI MI-E BINE AȘA!... În 26 iunie 2017, publicam acest articol și mă provocasem la 30 de zile fără zahăr adăugat. 30 de zile de jurnal cu meniuri zilnice. Am trecut de 30 și am continuat seria articolelor până la 60 de z...
PASTE CU SOS BOLOGNESE ÎN VARIANTA VEGETARIANĂ (DE LINTE) Eu trebuie să mărturisesc încă de la începutul acestei rețete că pastele mele preferate din timpul studenției au fost cele cu sos bolognese. De când am început să am o alimentație corectă și echilib...
CE AI SPUNE DE UN OU SCUFUNDAT ÎN SOS DE ȚUICĂ SAU O PORȚIE DE COLIVĂ CU CIOCOLATĂ? Zilele trecute am ajuns la un eveniment culinar ce a adus în farfuriile noastre o parte din bucătăria românească într-o altă abordare. O abordare contemporană bazată pe ingrediente locale și de sezo...