Se cere o pauză de la avalanșa de rețete, o pauză de la bucătărie, o pauză în care să admirăm ce bijuterii sclipitoare au mai apărut la Pandora. Mi-au luat ochii aceste culori minunate din noua colecție și ar fi păcat să păstrez doar pentru mine aceste informații.

Ultima noutate prezintă brățările prieteniei

Perfect complementare. Brăţările Prieteniei din tinereţe s-au transformat în aceste Brăţări Moments din material textil, disponibile în cele mai vesele culori şi care pot fi purtate suprapuse. Rafinament şi solidaritate, într-un design atractiv.

Alege o astfel de brăţară de culoare roz electric sau turcoaz şi poart-o simplă sau împodobită cu până la patru talismane. Unul dintre acestea poate fi chiar pandantivul Inimi ale Prieteniei, pe care îl poţi împărţi cu cea mai bună prietenă. Realizat din argint 925, pandantivul este format din două inimi cu inscripţia „Friend of my heart”, care pot fi adăugate atât pe brăţări, cât şi pe colierele PANDORA.

#DOFRIENDSHIP. O prietenie adevărată îţi influenţează viaţa în nenumărate moduri minunate. Sărbătoreşte această legătură strânsă purtând zi de zi simboluri pentru momentele de neuitat petrecute cu persoane speciale. Când te vei uita la bijuteriile tale PANDORA, îţi vei reaminti de bucuriile împărtăşite şi te vei gândi la noile aventuri care vor urma. Pe măsură ce vara trece şi ne apropiem de toamnă, ieşi în evidenţă cu nuanţe luminoase şi culori strălucitoare, pe care le poţi combina cum doreşti.

Ultima brățară de care m-am îndrăgostit și pe care am purtat-o cel mai des, este cea din piele pe care am foua talismane în formă de inimă, ambele simbolizând relația dintre mamă și fiică. Eu și fiica mea, eu și mama mea.

 

Accesorii glam. Pregăteşte-te de petrecere şi ieşi în evidenţă cu acest pandantiv versatil, pentru coliere şi brăţări, realizat din argint 925 şi finisat manual. Împodobite cu email şi pietre de zirconiu cubic, elementele din acest Trio Fermecat sunt tot ce ai nevoie să străluceşti: un stiletto roşu, un ruj roşu şi o rochie neagră.

Am scris acum ceva timp despre ce înseamnă pentru mine Pandora, au trecut niște ani, părerea a rămas aceeași!

Cu drag, 

D

Related Post

PRIVEȘTE CU ATENȚIE DETALIILE BIJUTERIILOR DIN CEA MAI NOUĂ COLECȚIE PANDORA Nu ai nevoie de un motiv pentru a sărbători dragostea, fiecare zi petrecută lângă cei dragi este un motiv de sarbătoare, dar desigur că poți profita să o surprinzi în luna iubirii cu un cadou elegant ...
Strălucire în nuanțe de roz. D’ale femeilor și nu numai… PANDORA Odată cu sezonul de toamnă 2016, pentru prima dată în România, PANDORA lansează PANDORA ROSE – o nouă colecţie strălucitoare şi elegantă, realizată dintr-un amestec unic de metale. Reinterpretând ...
PANDORA prezinta bijuterii sclipitoare, reprezentative pentru legaturile stranse de familie! Pandora prezinta bijuterii sclipitoare Noi, femeile dezvoltam adevarate obsesii atunci cand vine vorba de genti, pantofi sau bijuterii, mai ales bijuterii, iar eu nu ma feresc sa o spun cu voce tare ...
Bijuterii, vedete si prosecco! Reteta unei seri de exceptie Bijuterii, vedete și prosecco Joi, 28 ianuarie a avut loc un eveniment foarte important, colorat si calduros care a reusit sa aduca primavara in sufletele noastre. Cea mai asteptata colectie de la ...