În ziua 41 am mâncat pe unde am apucat, cam așa se poate traduce colajul mai sus prezentat. Dimineață am mâncat în vizită un mic dejun cu ouă, fasole păstăi și guacamole, destul cât să îmi acopere orele de antrenament ce aveau să vină.

Ziua 41, o minunată și caniculară zi de sâmbătă a început după ora 10. Deci micul dejun a fost luat deja mult prea târziu ca să mai încapă și o gustare.

După antrenament mi-a fost de ajuns un suc de pătrunjel cu ananas, lămâie și pudră din iarbă de grâu, cu atât mai mult cu cât mă pregăteam de un mare grătar în toiul nopții.

Sportul este parte din viața mea!

Partea cea mai mișto din ziua 41 a fost clasa de BodyPump la care am participat pentru prima dată! Îmi doream să merg la o astfel de clasă, dar pentru că am restricții pe ridicare de greutăți nu am îndrăznit să încerc. Iată că am avut norocul să dau peste un antrenor minunat care mi-a lăsat libertatea de a folosi exact greutățile potrivite, iar ora de BodyPump a devenit din acest moment accesibilă și pentru mine :).

Când vine vorba de sală încerc orice cred că mi se potrivește. De aproape 1 an de zile de când am reînceput sala, am încercat antrenamente din toate categoriile de intensitate:

  • Interval
  • Metabolic Workout
  • Cycling
  • BOSU
  • BodyCombat
  • Pilates
  • BagBoxing

Mai nou pot trece pe listă și BodyPump.

Nu știu alții cum sunt, dar pe mine mă relaxează într-un mod fantastic fiecare minut pe care îl dedic unei activități sportive și caut mereu să îmi depășesc limitele și să lucrez cu fiecare oră mai corect.

Sportul face casă bună cu alimentația

Încerc să mă documentez permanent despre ceea ce înseamnă alimentația potrivită îmbinată cu sport pentru a fi sigură să mă hrănesc corespunzător și că îi ofer corpului meu toți nutrienții.

Ziua 41:

Mic dejun: 2 ouă, păstăi cu mărar și guacamole

Prânz: suc de pătrunjel cu 1 felie de ananas, 1 lămâie și 1 lingură de pudră din iarbă de grâu

Gustare: 2 roșii și o bucată de parmezan

Cină: un grătărel cinstit cu pastramă

Unul din subiectele pe care le-am dezbătut în jurul acestor bucăți de carne a fost proiectul #fărăzahăradăugat. Au aflat de această alimentație și cei ce nu mă cunoșteau, am dezbătut minute bune subiectul, am povestit despre rețete și alternative, dar cea mai interesantă și directă întrebare a fost ”care e targetul tău?”

Hm, nu aș vrea să spun deja care este, am un plan, normal, doar că acest plan este pe termen lung, iar aceste 41 de zile au fost doar începutul din punctul meu de vedere, dar toate la timpul lor 🙂

Pe mâine, 

D

Related Post

ZIUA 55 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT CU AROME GRECEȘTI ZIUA 55 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGATAstăzi am avut planificată ieșire în oraș! Pentru că încă e vreme de ieșit la terasă, și pentru că o să ne fie dor în curând de statul afară în aer liber, iar temperaturi...
ZIUA 54 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT NU PREA MI-A FOST PE PLAC La sfârșitul fiecărei veri am același regret, că nu am mâncat destul pepene roșu și de fiecare dată am sentimentul că încă nu am găsit pepenele acela perfect. În încercarea unui pepene bun, am dat p...
ZIUA 53 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT După 5 zile în care nu am gătit nimic, 5 zile de pauză de la blog și de la telefon, 5 zile doar pentru mine și ai mei, iată că a venit momentul în care să îmi reiau ritmul obișnuit. Cel puțin așa in...
ZIUA 47 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT ȘI O REȚETĂ DE BRÂNZĂ VEGANĂ (DE CAJU) După 47 de zile de scris zilnic câte un articol, a venit momentul să decid ce fac în următoarele 5 zile de vacanță. Am decis greu, dar voi lăsa toate aceste zile pentru un articol mai complet despre...