De când Alexia este în vacanță am profitat să mai ies și eu în timpul săptămânii, fie că am ieșit la film, în parc sau într-o vizită, am reușit să fac lucruri pe care în mod normal le plănuim doar în zilele de week-end. Nu reușesc atât de des pe cât mi-aș dori, evident, dacă ar fi după ea am sta toată ziua să ne jucăm și să ne plimbăm. Ca să îi aduc un strop de bucurie am adus în vizită la noi și nepoata mea ca ajutor de nădejde. E adevărat că la cei 15 ani ai ei nu prea îi arde să se joace cu ponei, sau de-a doctorul, dar mai găsim puncte comune și în final e bine pentru toată lumea până la urmă.

Ea, nepoata, are o slăbiciune pentru burgeri, Alexiei îi place să profite de câte o ieșire ca să primească la final o înghețată, iar mie îmi plac noutățile, mereu să descopăr ceva nou, orice aromă, orice terasă sau restaurant.

Așa că am găsit un loc drăguț unde fiecare a primit ce și-a dorit

D20 URBAN BISTRO

Am descoperit un Bistro drăguț, aerisit, colorat, cu un meniu destul de variat, dar în primul rând am descoperit un Bistro cu prețuri decente.

De la supe, meniul zilei, salate, paste sau deserturi, chiar ai de unde alege. Eu am optat pentru o supă cremă de morcovi, Alexia și clasicele ei paste cu sos roșu nu a ieșit nici de această dată din tipar, iar nepoțica mea (fan burgeri) a declarat că este un burger foarte bun, iar sinceritatea ei mă face să o cred pe cuvânt, pentru că atunci când ceva nu îi place, rămâne farfuria la fel cum a fost adusă.

Prezentarea mâncărurilor este foarte atractivă și văd acest aspect ca pe un bonus pentru cei ca noi care ies în oraș cu copii. Alexia a fost atât de încântată de bolul de supă ca mi-a mâncat din supă deși nu a vrut să comandăm două porții.


Pliantul cu smoothie-uri colorate este și el la loc de cinste pentru orice dorește să se bucure de o băutură fresh și bogată în vitamine. Mi se par ideale pentru cine ajunge la D20 pentru un mic dejun, mai ales că eu sunt mare iubitoare a acestor băuturi.

 

Pentru cei mici există meniuri special concepute, dar pe care noi niciodată nu le putem comanda. Alexia este extrem de pretențioasă când vine vorba de mâncare, deși meniurile mi s-au părut destul de interesante nu a fost chip să o conving, dar cine știe, poate data viitoare avem mai mult noroc, mai ales dacă o să îi arăt imaginile de pe site înainte.

Aceasta a fost ieșirea mea cu cele două răsfățate într-o zi caniculară. 

Voi pe unde mai ieșiți în București?

Cu drag, 

D

Related Post

PEȘTE DE CAPTURĂ, AROME MEDITERANEENE ȘI UN DESIGN ATRĂGĂTOR, TOATE LE-AM GĂSIT LA SARDIN Pește de captură, arome mediteraneene și un design atrăgător, toate le-am găsit la SARDINAcesta este genul de restaurant unde mi-aș putea petrece toată ziua cu laptopul în fața ochilor, ridicând p...
SUPĂ CU TĂIȚEI DE OREZ, CREVEȚI, PRAZ ȘI OU FIERT. CUM AM FĂCUT SUPĂ RAMEN CU CE-AM AVUT PRIN CASĂ... În această vacanță de primăvară am avut de petrecut ceva mai mult timp cu Alexia și mai puțin timp dedicat blogului. Mai ales că am avut-o la noi în vizită și pe neapoata cea mare, care acum are 1...
BUCĂTĂRIE TURCEASCĂ AUTENTICĂ LA TURQUOISE New in town S-a deschis recent și am auzit despre minunata culoare Turquoise la mulți cunoscuți, așa că ne-am lansat cu mic, cu mare, fix pe terasa acoperită (încă).Baclavale, Cataif, Adana keb...