Frumoasa Roxana Vancea este vedeta pictorialului celei mai noi colecții de bijuterii a brandului Empoli Jewelry. Sexy, spontană, plină de umor și cu o siluetă de invidiat, Roxana Vancea și-a arătat latura seducatoare și provocatoare.

Pentru un designer, o bijuterie nu se naște doar dintr-o experiență estetică. Bijuteriile trebuie să reprezinte un model de frumusețe funcțională și un accesoriu perfect pe conturul corpului uman.

Noua campanie Empoli Jewelry reflectă frumusețea și senzualitatea în sclipiri de diamante. Imaginea unei femei sofisticate, senzuale și elegante a fost oglindită în lentila magică a aparatului foto ghidat de fotograful Darius Dubreu.

“Grație elegantei ei naturale și libertine, Roxana Vancea este întruchiparea perfectă a acestui brand de bijuterii.“

Brandul Empoli Jewelry acoperă toată gama de bijuterii atât pentru femei cât și pentru bărbați. Brandul este legat la bază de numele orașului italienesc Empoli – locul de unde a fost achiziționată prima bijuterie prezentă în magazinul nostru.

*În acest moment, produsele brand-ului se pot achiziționa din București, magazinul Obor. Urmând ca în viitorul apropiat să mai fie deschise încă două magazine.