Dacă ziua de ieri a părut așa mai deficitară, ei bine, a venit ziua 58 din urmă cu un meniu cât pentru două zile. Așa se întâmplă în zilele în care merg la sală, iar pentru cine încă mai crede că după sală mori de foame până a doua zi, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa.

A mânca cât mai repede după sală este extrem de important și neapărat să fie vorba de o masă consistentă. Cândva, când eram mai mică și mai lipsită de informație, greșeam complet cu tot ceea ce însemna alimentația și sala.

Am greșit mai ales atunci când nu mă hrăneam deloc corespunzător, dar îndrăzneam să merg la antrenamente de o intensitate foarte mare. Nu, nu a fost deloc ok, dar am învățat din greșeli, doar că din greșeala mea în timp ce puteam să fiu mai ascultătoare și să nu greșesc, dar asta este natura omului, până nu dă singur cu fruntea de sus parcă nu se lasă.

Cert este că mănânc mai mult atunci când merg la sală față de o zi obișnuită. Iar când spun antrenament mă refer la cele 60 de minute de exerciții cu mici pauze.

ZIUA 58 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT

Mic dejun: baby spanac, 2 ouă fierte, 1 morcov, nuci pecan și măsline gemlik

Gustare: câteva afine + câteva nuci

Prânz: ciorbă de văcuță

Gustare:  budincă de cartof dulce (vezi ziua 57)

Cină: friptură de vită cu sfeclă coaptă și salată de rucola

La prânz am mâncat o ciorbiță acră cu carne de vită.

Budinca de ciocolată a fost mâncarea mea înainte de antrenament.

Iar friptura de vită, salata de rucola și sfecla coaptă au fost păstrate pentru cină.

Exact așa ca un premiu după ora de INTERVAL.

Citește AICI despre cât de importantă este masa de după antrenament.

Încă două zile până la finalul proiectului în ceea ce privește meniurile zilnice. 60 de zile în total, deși la început am propus 30 de zile trecute în jurnal, interesul vostru m-a stârnit să plusez cu încă 30 de zile ca sursă de inspirație cu fel și fel de preparate pe care eu le-am pregătit sau pe care le-am ales atunci când am ieșit la restaurant.

Blogul va continua cu acest gen de rețete, cu o alimentație fără zahăr și sper să rămâneți în continuare alături de mine și să împărtășim cât mai multe idei despre acest stil de viață.

Cu drag, 

D

Related Post

Pizza low carb cu făină de cocos BLAT DE PIZZA CU FĂINĂ DE COCOSDe când s-a mărit Alexia fac pizza tot mai des, iar pe timpul verii a cam fost dezmăț din acest punct de vedere. Dezmăț cu ceva distracție în bucătărie, dar și cu cr...
CONOPIDĂ CU TURMERIC, CARTOF DULCE, BRÂNZĂ FETA ȘI RODIE Știu că mereu am pus rețetele individuale, dar meniurile mi se par mai complete și mai simplu de înțeles atunci când vine vorba cum să combinăm corect alimentele.După ce am fost plecată două zile ...
BUDINCĂ DE CIOCOLATĂ CU CARTOF DULCE ȘI MANGO Te-ai gândit vreodată că budinca de ciocolată poate fi făcută și altfel decât cu o cantitate ridicată de zahăr și totuși să fie gustoasă? Eu am încercat o nouă budincă de ciocolată vegană și am fo...
ZIUA 59 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT Ouă, avocado, nuci, linte și desert, astea sunt cuvintele cu care pot descrie ziua perfectă #fărăzahăradăugat.Pentru o supă de linte ai nevoie de 30 de minute timp de preparare, omleta nu durează ...