Ceva în sufletul meu nu se va schimba niciodată! Bucuria de a mă simți din nou copil ori de câte ori am ocazia 🙂

Anul acesta am fost pentru prima oară la Disneyland PARIS, pentru că ne-am dorit să trăim această experiență alături de Alexia, pentru că nu am avut ocazia atunci când eram mici și pentru că magia Disney este o experiență unică.

Când am fost invitată să văd cum arată cea mai nouă colecție Pandora,  am știut că va fi una din cele mai frumoase de până acum și nu m-am înșelat.

În continuare pentru mine Pandora înseamnă amintiri, iar fiecare talisman pe care îl am îmi amintește de momentul în care l-am primit, de o pasiune, de momentele mai puțin plăcute dar care m-au ajutat în evoluția mea de-a lungul timpului. Inimioarele de la mama sau primite în calitate de mamă, talismane în strânsă legătură cu pasiunea copilului meu. Normal că abia o aștept și pe Minnie pe brățara mea 🙂

Noile bijuterii impresionante, inspirate de Mickey Mouse, Minnie Mouse şi alte personaje emblematice din universul Disney, aduc la viaţă o lume a magiei,

 

Noile elemente miniaturale Disney pentru Medalioanele Plutitoare PANDORA care – alături de alte colecţii Petite Memories – sunt acum disponibile pentru a fi achiziţionate separat. Astfel, poţi da frâu liber imaginaţiei, asortându-le pentru a-ţi reflecta stilul. Elementele miniaturale Disney din argint 925 – Portret strălucitor Mickey, Portret strălucitor Minnie şi Sărutul lui Mickey & Mini – adaugă un strop de magie ţinutelor de fiecare zi, fiind împodobite cu cristale negre, pietre de zirconiu cubic transparent şi roşu, precum şi cu email roşu şi negru aplicat manual.

O altă noutate în acest sezon o reprezintă şi Medalionul Plutitor Strălucitor PANDORA, realizat din argint 925, cu sticlă din cristal safir şi ramă împodobită cu zirconiu cubic strălucitor, cu lanţ ajustabil. Răspândeşte această conexiune magică de la gât la încheietura mâinii, adăugând pe brăţară alte simboluri, precum talismanele Portret al lui Mickey şi Portret al lui Minnie.

Descoperă întreaga colecţie în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net

Cu drag, 

D