BRUNCH IS BACK LA ATHÉNÉE PALACE HILTON!

ÎN FIECARE DUMINICĂ, SAVURAȚI UN BRUNCH OPULENT ÎN STILUL HILTON

În aprilie 2016 vă povesteam despre experiența unui brunch minunat de la Athenee Hilton București (citește AICI povestea), iar acum am revenit cu un mic update privind noul sezon și meniu cu care vă puteți delecta în fiecare Duminică.

Am ajuns la Hilton în prima zi de octombrie pentru a descoperi noile surprize din meniu și pentru a petrece o Duminica relaxantă într-o atmosferă liniștită și deosebită.

Pe principiul unui ospăț pe cinste creat cu cele mai bune ingrediente, alese cu grijă de bucătarul restaurantului Roberto’s, am să vă povestesc care sunt preparatele care ne-au atras atenția cel mai mult.

Bufetul include o selecție bogată de:

  • aperitive
  • fructe de mare
  • delicatese din carne și brânzeturi variate
  • paste făcute în casă și risotto pregătit în stil italian
  • specialități din carne rotisate precum și  delicioasa porchetta
  • dulciuri fabuloase.

SPECIALITĂȚI INCLUSE ÎN BUFET:

  • LA PORCHETTA – Atracția Brunch-ului este Porchetta, pregătită după rețeta italiană de friptură de porc umplută cu ierburi aromate și tăiată proaspăt de către bucătarii restaurantului chiar în fața oaspeților.
  • LA SALUMERIA – O colecție extinsă de brânzeturi excepționale, legume marinate și cele mai delicioase mezeluri italienești: Prosciutto di Parma, Mortadella di Bologna, Finocchiona Toscana și Spianata Romana, proaspăt tăiate.
  • IL MARE – Nu există un mod mai plăcut de a începe brunch-ul decât cu un pahar de Prosecco și gustul rafinat al fructelor de mare: creveți uriași, midii proaspete, pește afumat, caviar de Dunăre sau salată de caracatiță.
  • MOZZARELLA BAR – Aduse proaspăt din Italia în fiecare săptămână: cele mai bune specialități de Burrata di Puglia și Buffalo Mozzarela di Campania.
  • I CLASSICI DI ROBERTO’S – De la Focaccia de casă și până la Risotto cu fructe de mare sau Penne alla Norma, brunch-ul nostru oferă o selecție de rețete clasice, specifice restaurantului Roberto’s.
  • I DOLCI – Brunch-ul nu poate fi complet fără deliciile dulci: prăjituri asortate, bomboane, Tiramisú, Panna-cotta, crostata – cele mai bune deserturi de inspirație italiană și franceză. Este adevărat că zona de dulciuri este atracția principală a celor mici, eu pot spune că am ocolit-o cu brio, dar m-am delectat cu destul de multe specialități inclusiv cu un pahar de prosecco și nelipsitul vin roșu.

Pentru cei care doresc o zi de relaxare, brunch-ul de la Athénée Palace Hilton este locul perfect! Invitați-vă prietenii în fiecare duminică în restaurantul Roberto’s, la Sunday Brunch începând cu ora 13:00, până la 16:30.

Copiii sub 10 ani beneficiază de gratuitate. Divertismentul pentru copii este disponibil pe tot parcursul brunch-ului în spațiul special amenajat.

Cu drag, 

D