NĂUT CROCANT LA CUPTOR

Rontz, rontz, rontz, dacă ar fi să desscriu sunetul reprezentativ pentru această gustare aromată și condimentată, acesta este, rontz, rontz…

Este una din cele mai ieftine idei pentru o gustare sănătoasă și super simplu de făcut. Amesteci câteva condimente, fierbi o cantitate de năut, apoi le combini și le dai la cuptor să se rumenească. Din câteva mișcări vei avea o gustare bogată în fibre și proteine, perfectă să o ai la îndemână atunci când vrei să își potolești puțin senzația de foame.

Eu le-am mâncat așa ca atare, Domnul B le-a găsit potrivite lângă un pahar de bere, iar de dimineață le-am mâncat cu ou fiert și o salată de roșii cu castraveți, pe post de crutoane.

Pentru a prepara crănțăneala ai nevoie de niște năut pe care să îl fierbi înainte de a te apuca de copt, în cazul în care timpul nu îți permite, e ok și o conservă cu năut gata fiert.