Rontz, rontz, rontz, dacă ar fi să desscriu sunetul reprezentativ pentru această gustare aromată și condimentată, acesta este, rontz, rontz…
Este una din cele mai ieftine idei pentru o gustare sănătoasă și super simplu de făcut. Amesteci câteva condimente, fierbi o cantitate de năut, apoi le combini și le dai la cuptor să se rumenească. Din câteva mișcări vei avea o gustare bogată în fibre și proteine, perfectă să o ai la îndemână atunci când vrei să își potolești puțin senzația de foame.
Eu le-am mâncat așa ca atare, Domnul B le-a găsit potrivite lângă un pahar de bere, iar de dimineață le-am mâncat cu ou fiert și o salată de roșii cu castraveți, pe post de crutoane.
Pentru a prepara crănțăneala ai nevoie de niște năut pe care să îl fierbi înainte de a te apuca de copt, în cazul în care timpul nu îți permite, e ok și o conservă cu năut gata fiert.
Copiază și plasează acest URL în site-ul tău WordPress pentru a-l îngloba
Copiază și plasează acest cod în site-ul tău pentru a-l îngloba