Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, întrerupem pentru câteva minute seria articolelor cu care deja sunteți obișnuiți pentru a vă informa că mi-am tras canal de youtube, ce să ne mai învârtim în jurul cozii!

Am canal, cu acte în regulă, însă ce-o să găsiți acolo, nu prea știu să fiu sinceră :-)) !

Am început să mă joc aseară într-un program pe care îl am pe laptop, am pus câteva fotografii care mi-au fost la îndemână, am ales pe fundal una din melodiile mele de suflet, Alicia Keys- SuperWoman și am făcut o scurtă editare, care a durat câteva ore.

Așa este când ești mic și vrei să faci lucrurile singur, iar aceste idei începi să le ai noaptea târziu când vorba cântecului : „Ioane, Ioane, toată lumea doarme, numai eu nu pot să dorm”  

Eu sper să vă placă ce o să găsiți pe acolo, nu mi-am făcut un plan încă despre frecvența postărilor dar o să vă mai anunț pe rețelele de socializare.

Acest blog a avut un punct de plecare sensibil, cu un mare bagaj emoțional, iar faptul că numărul cititorilor se mărește de la o zi la alta înseamnă că lucrurile merg în direcția potrivită și zic eu că așa o să fie și de acum înainte.

Hai să fim sănătoși că asta e tot ce contează!