Nu credeam că E3 by Entourage, un local cu viață de noapte pe care l-am descoperit la o petrecere în vara anului 2016, se prea poate să fie o gazdă minunată pentru un prânz liniștit în familie.

Dar, pentru că am descoperit un meniu mai mult decât creativ, un amestec de arome și ingrediente din cele mai apetisante și o atmosferă cozy, trebuie să vă povestesc experiența noastră.

Am plecat spre E3 cu gândul la o supă lejeră, văzusem deja pe contul lor de Instagram că au introdus în meniul cel nou mai multe preparate lejere și extrem de aspectuoase. Știm cu toții că o fotografie face cât o mie de cuvinte și cu cât este realizată mai bine cu atât mai multă emoție va transmite, iar pe mine m-au atras toate imaginile de pe contul lor postate în ultima perioadă, singurul lucru pe care îl mai aveam de făcut era să văd cu ochii mei 🙂

De la o supă la ce s-a întâmplat de fapt a fost cale lungă și gustoasă! 

Supa de țelină trebuie să o încerci dacă ajungi la E3, este cremoasă, dietetică și extrem de gustoasă!

supa de telina

Mie îmi place când vine mâncare și îmi dau seama ce gusturi diferite avem, dacă eu am optat pentru o supă ușoară, trebuie să spun ca Domnul B nu a cedat și nu s-a simțit deloc intimidat, astfel încât a comandat un starter cât felul principal. Vă prezint o bruschetă uriașă, cum rar mi-a fost dat să văd :))

Pâine prăjită, porumb, fasole roșie și carne de vită, servită pe un platou de lemn, fierbinte, este exact genul de bruschetă pe care ar încerca-o orice gurmand. Genială, nu m-am putut abține să nu gust!

Dacă Domnul B nu a cedat, trebuie să vă spun că domnișoara Ale își menține poziția pentru pastele cu sos roșu, și-a propus să facă un top al celui mai bun sos.

Penne simple cu sos roșu (nu sunt new entry la E3, nu sunt deloc în meniu dar au fost foarte bune, a conchis clienta)

Ce să mai zic, s-a nișat, nu mă bag peste ea!

Pentru felul principal am păstrat latura ușor dietetică, astfel că am ales un somon în crustă de ierburi, iar Domnul B a ales la fel, să nu se îndepărteze prea mult, deci un mușchi de vită cu sos foie gras și trufă neagră  au fost alegerea lui.

Să nu mă înțeleagă careva greșit, dar cartofii din imagine erau trecuți ostentativ în meniu și nu am rezistat. Adică când citești că sunt cu ulei de rozmarin și parmezan, nu ai cum să rămâi indiferent…

Iar dacă am ieșit la răsfăț, am două deserturi care m-au cucerit, nu foarte dulci, ba chiar unul din ele, desertul copilăriei mele, salamul de biscuiți este făcut cu ciocolată neagră și servit cu un lejer sos de vanilie.

Tiramisu, lejer, aerat, de încercat, mai ales că este o cantitate de bun simț!

Îmi place abundența fructelor proaspete pe care le folosesc, le puteți regăsi și în limonada, singura sesizare este referitoare la îndulcitorii folosiți.

Limonada este atât de aspectuasă și colorată, oferindu-ți exact senzația de fresh și healthy, încât faptul că este prea dulce vine contrar primei impresii. Eu aș oferi posibilitatea fiecărui client să solicite sau nu îndulcirea.  

Este frumos, confortabil și prietenos acest local unde vom reveni, fie pentru un prânz, fie pentru o seara dansantă cu prietenii.

Cu drag, 

D