Ideile pentru salate nu cred că se pot epuiza vreodată!
Vă avertizez că aceasta este o salată obraznic de gustoasă, prea simplu de preparat, ideală înainte de antrenament, sățioasă și nutritivă.
Bine, inițial aș fi mâncat o salată orientală, dar chiar mă duc la sală peste două ore și să mănânci o salată orientală fără ceapă e ca nunta fără lăutari. Așa că am amânat salata orientală pentru altă zi și m-am focusat pe altă combinație de legume.
Ingrediente:
- 1 cartof copt/fiert
- 2 buchete conopidă crudă
- 2 ouă fierte
- câteva fire de pătrunjel
- câteva frunze de busuioc
- sare
- ulei de măsline
- un praf piper
- mix de frunze (eu am folosit strict ce am găsit la mine în frigider)
Mod de preparare:
După ce alegi metoda de preparare a cartofului, la cuptor sau la abur sau fiert, aștepți să fie gata, apoi toci mărunt pătrunjelul, rupi busuiocul în bucăți, toci cocopida și fierbi cele două ouă. Eu l-am preparat la aburi.
Apoi le asamblezi pe toate într-un bol pentru salată, asezonezi după gust, iar la final presari frunzele de salată. Sau dacă nu folosești, nu mai presari nimic și te apuci de mâncat.
N-am io nicio vină că asta e pe radio acum:
O salată foarte potrivită pentru la birou sau pentru un aperitiv la o petrecer.
Cu drag,
D
Lasă un răspuns