Simt nevoia sa incep articolul cu aceleasi cuvinte pe care le-am avut ieri pe buze mai toata ziua, ca este atat de proaspat acest blog incat ma simt uneori pierduta printre randuri incercand sa imi iasa la final ceea ce vreau. Nu stiu daca imi reuseste foarte bine, dar eu insist sa duc mai departe acest proiect, pentru ca tare imi place.
In 4 martie 2015 am avut prima postare, dupa niste nopti nedormite in care am sucit siteul pe toate partile, nu eu, doar Bogdan, dar din spirit de solidaritate am stat langa el cu ochii in monitor, lasand de inteles ca stiu ce face. Acum 1 luna imi spune o prietena ca pe 16 iunie are loc Food Bloggers Conference, asa ca am solicitat in secunda 2 o invitatie si mi-am schimbat rapid niste programari importante, pentru a fi sigura ca pe 16 iunie voi putea fi acolo de dimineata si pana noaptea tarziu.
Ma tot intrebam ce voi face printre atatia oameni cu experienta, ba mai mult de atat ieri inainte sa plec de acasa stateam cu cana de cafea in fata si nu stiam daca chiar a fost o idee buna sa ma inscriu, ca poate era mai interesant sa am mai multa vechime si sa particip la anul cu mai multa incredere.
Dar pentru ca nu am mers singura, a sosit clipa cand Mihaela ( http://fantezieinbucatarie.blogspot.ro/ ) mi-a dat semnul de plecare si asa nu am mai avut cale de intoarcere. Si a fost cea mai inteleapta decizie de pana acum, de la infiintarea blogului.
Conferinta a fost structurata in workshop-uri si seminarii, asa ca am inceput in forta cu doua ore de fotografie culinara unde am invatat mici trucuri de mare ajutor.
Intre conferinta si prima parte de seminar, am avut la dispozitie 1 ora de socializare, dupa care am intrat intr-o frumoasa atmosfera unde am ascultat cu interes sfaturile unor bloggeri de succes de la care am preluat idei valoroase si pentru care le multumesc ca le-au impartasit cu noi.
In partea a doua am trecut spre latura proiectelor de succes prezentate de Florin Scripca ( chef Foa) , Geanina Staicu Avram ( Jamilacuisine.ro ) si Marius Tudosiei ( Bacania Veche ).
Este uimitor cum pasiunea a depasit orice limita si se vede cu ochiul liber la fiecare din acesti oameni frumosi, cu totii sunt exemple demne de urmat, in functie de tinta pe care ne-am fixat-o fiecare din noi.
Partea a treia a venit cu discutii ceva mai picante in care subiectele dezbatute au fost foarte bine detaliate de catre profesionisti precum Nico Lontras ( Chef ), Florin Dumitrescu ( Chef ), Oana Coanta ( Bistro de L-Arte ), Nicolae Lica ( Executive Chef -JW Marriott Hotel ) si Razvan Exarhu ( jurnalist ) .
Ce sa spun mai mult decat ca am savurat fiecare moment din zi, fiecare cuvant al fiecarui speaker, tot ce a insemnat Food Bloggers Conference, cu organizarea impecabila a celor de la Evensys, alaturi de toti partenerii prezenti ieri acolo.
Acum sunt in punctul in care imi doresc sa existe o ascensiune si in ceea ce ma priveste si cu siguranta ca voi fi acolo prezenta la conferinte de acelasi nivel si nu numai.
Sunt experiente pe care nu le vei uita si care iti vor aduce imbunatatiri de fiecare data, pas cu pas ajungand sa devii si tu unul dintre cei cautati. Mai mult decat atat, sa iti doresti sa te perfectionezi si sa te reinventezi permanent, sa treci dincolo de limitele imaginatiei si sa fii deschis provocarilor.
Chiar daca avem stiluri diferite si gusturi la fel de diferite, ceva este la fel in aceasta lume a bloggerilor, impartasim aceeasi pasiune cu zambetul pe buze de fiecare data!
Cu siguranta, Food Bloggers Conference ( http://2015.foodbloggers.ro/ ) a fost cea mai frumoasa experienta!
Lasă un răspuns