Am descoperit Copper’s Pub într-o sâmbătă după amiază, când eram la unul din concursurile de dans ale mezinei, leșinați de foame fiind și emoționați sub starea agitată a copilei ce nu se gândea la altceva decât la podium.
Știam că la Copper’s vom găsi porții generoase ce ne vor fi de ajuns pentru toată ziua și vor suplimenta și micul dejun ratat din ziua respectivă, mă rog, cel puțin așa auzisem pe la prietenii care au fost înaintea noastră. Pentru că i-am crezut pe cuvânt, am bifat un prânz de familie cu mâncare genială și muzica perfectă.
Trebuie să spun că noi am mers la o oră mai nepotrivită pentru a descoperi atmosfera de pub, sâmbăta în jurul orei 13, eram doar noi 3, personalul, muzica și o pisică de-a casei. Dar era perfect să fiu sinceră, ajunși acolo din miezul unei competiții de dans, cu multă gălăgie și agitație, chiar aveam nevoie de câteva momente în tihnă.
Meniul scurt, numai bun să te poți decide repede, mai ales la supe unde se regăsește una singură (acest pub nu e pentru toată lumea, e pentru cine înțelege), mai exact supa de țelină cu somon afumat în fața căreia nu am rămas indiferentă.
Eu am început cu supă, el, Domnul B, nu se simte la fel de atras de leguminoase transformate în supă, dar carpacio de vită cu rucola și caju l-au sedus complet. Nu a fost singurul prins în magia culorilor, furculița mea s-a îndreptat cu viteza luminii către această farfurie, nu către frunze de ce să mint 🙂
Încă aștept ziua în care, farfuriile Alexiei vor conține altceva în afară de paste cu sos roșu și nimic în plus. Și totuși, să te bucuri așa, cum e posibil?
Este drept că cei mici sunt pretențioși dar clasici în ceea ce privește alegerile culinare, astfel încât nu sunt singura ce întâmpină dificultăți la meniu. Pastele sunt în general alegerea nr 1 a copiilor, alături de pizza. Paste cât mai simple, cât mai banale dar musai să aibe gust. Felicitări celor ce au reușit până acum să înțeleagă despre ce este vorba, am întâlnit și locuri unde mai că nu ne-au adus cutia de paste pe masă…
Mă simt onorată să mă laud cu alegerea mea de la felul 2 și vi-l prezint pe:
Cotlet de vițel cu piure de păstârnac și usturoi copt
+ baby morcov și cartof mov
Toate porțiile sunt foarte mari, iar eu nu mi-am dat seama atunci când am comandat și supă și felul 2, acum în schimb când mă uit la poze, îmi doresc să mă întorc, să comand acest cotlet și să îl savurez până la ultima bucățică.
Gustos, extrem de gustos, exact așa cum îmi place, să fie suculent, iar usturoiul acela copt se potrivește perfect cu carnea.
De coaste nu știu ce să spun, le-a devorat Mr.B, apoi mi-a povestit cât de bune au fost :-))
Cui pe cui se scoate, el a povestit de coaste, eu de Zăganu! #imipermit #dacanuampermis
Am să iau locul 1, o să iau locul 1, hai să ne întoarcem că sigur iau locul 1 #efectulcompetitiei
Mă voi întoarce într-o zi în cursul săptămânii pentru a lucra în liniște, savurând un vin roșu și încă un cotlet la fel de delicat, dar ne vom întoarce și vinerea seara la Jazz live.
Era să uit, am auzit că sâmbăta sunt spectacole de stand-up comedy, sună foarte mișto pentru o ieșire cu prietenii, nu? Stand-up, coaste/burgeri, bere bună…nu mai zic, povestim după aceea.
Dacă ajungi la Copper’s, povestește-ne cum a fost și ce ai mâncat bun!
Cu drag,
D
Zâna Boemă
Eu am mancat tot coaste,deci am ce povesti cu domnul B. Am fost in graba, nu am avut timp de altele, din pacate, dar vreau sa ma intorc intr-o seara cu eveniment, pentru ca locul are un vibe special 🙂
danielaniculi
O portie de coaste pentru Zana noastra, va rog!! :-)) Nu va contrazic, cred ca au fost delicioase, poate mergem impreuna!