Cuscusul mi se pare cea mai rapidă soluție pentru o masă consistentă în care poți folosi de toate, pe sezon, după bunul plac. Nu e panică în casă atâta timp cât ai o pungă cu cuscus la îndemână și o mână de ingrediente. În cazul de azi un broccoli, câteva roșii cherry și nișțe brânză cipriotă-halloumi.
Ce ai nevoie pentru un astfel de bol:
- 1 broccoli
- roșii cherry
- couscous (cușcuș)
- ulei de măsline
- brânză halloumi
De ce îmi place să foloses acest couscous?
Pentru că nu este nevoie decât să fierb apă, apoi să o torn peste granule, să le las deoparte 10 minute și apoi să îl amestec cu o furculiță și să adaug restul ingredientelor.
Cantitatea de apă folosită trebuie să fie egală cu cantitatea de cuscus. (a se verifica eticheta și a se respecta instrucțiunile menționate)
Broccoli l-am mărunțit cu ajutorul unui tocător de bucătărie, apoi l-am gătit la aburi pentur 2 minute. Am adăugat broccoli peste cuscus, am tăiat câteva roșii, iar brânza am tras-o la tigaie.
Poți alege varianta de broccoli călit cu semințe de susan sau poți opta chiar pentru varianta de broccoli tocat și folosit în stare crudă. Verdețurile sunt foarte prietenoase în această combinație doar că eu nu am avut.
Mic dejun, prânz, cină, după antrenament, pentru pachețelul de la birou, oricum și în orice variantă poate fi folosită această rețetă.
Mai simplu de atât nu se poate, mai simplu și mai rapid! Din două mișcări poți impresiona și prietenii, mai ales pe cei pretențioși. Eu l-am dat gata pe Domnul B care a descoperit că ar mânca cușcuș la orice oră.
Cu drag,
D
Anonim
Foarte bun. Doar ce am servit împreună cu familia si ne.a placut!!
danielaniculi
Sa va fie de bine!! Ma bucur tare mult ca a iesit totul bun si a fost pe placul tuturor ☺️☺️☺️