Ce faci cand ai vrea sa mananci si ceva dulce dar si ceva sa iti tina de foame? Combini ce iti place intr-un bol de salata, eu asta fac si intotdeauna ma bucur de salate gustoase, aromate si satioase.
Pentru mine o salata ramane salata din punct de vedere caloric si ma limitez la partea cu dressing-ul, de aceea aduc cate un element care sa o scoata din anonimat pentru a avea parte de o simfonie de arome.
Fiecare salata trebuie sa aibe proteina si in general folosesc oua sau seminte de canepa care sunt absolut delcioase.
Daca va place nuca, ganditi-va la gustul de nuca macinata, pentru ca sunt undeva pe acolo si semintele de canepa.
Semintele de canepa sunt o sursa de acizi grasi Omega 3 si 6 , vitamina E, magneziu, proteine. Au un indice glicemic scazut fiind indicate persoanelor cu diabet.
Nu stiu exact ce numar de distribuitori sunt pe piata, insa cu siguranta in cele mai multe magazine veti gasi produsele de la Canah, certificate ecologic . Este important atunci cand folositi ingrediente renumite pentru beneficiile lor, sa le achizitionati din surse sigure si pe cat se poate de ecologice.
Ingrediente salata cu mango si seminte de canepa:
Pentru salata de astazi am folosit doar cateva ingrediente :
- baby spanac
- jumatate mango
- jumatate avocado
- 2 linguri porumb boabe
- 3 linguri seminte canepa
- 1 lingura ulei canepa
Mod de preparare salata cu mango si seminte de canepa:
Am amestecat intr-un bol toate ingredientele, am stropit cu ulei de canepa si gata salata 🙂
Un bol cu vitamine si proteine care a fost de ajuns pentru masa de pranz.
Lasă un răspuns