Hey, ce faceți?
La mine este a doua zi din provocarea #fărăzahăradăugat și vă mărturisesc că astăzi nu am avut foarte mult timp să mă gândesc la meniu, fiind o zi extrem de aglomerată.
Dar, tocmai pentru că a fost o zi aglomerată am avut ocazia de a socializa cu oameni interesanți cărora le-am povestit despre acest proiect. Toată lumea vrea să știe de ce, dar mai ales toată lumea abia așteaptă rezultatele și impresiile după aceste 30 de zile. Mai mult decât atât, ghici ce? Sunt mulți doritori care își doresc să facă față unei astfel de provocări.
Deși nu eram mare consumatoare de dulciuri sau alte produse procesate, este o mare provocare și pentru mine să fiu atentă la ETICHETĂ, să renunț la paharul cu vin roșu și la bucata de parmezan ce o așezam alături.
Astăzi am avut o invitație la un eveniment Zepter, o întâlnire cu colegii din bloggosferă la o cupă de înghețată. Am acceptat invitația și m-am răsfățat la gustarea de la ora 11 pentru că înghețata a fost 100% naturală, fără niciun fel de zahăr adăugat. Nu agave, nu miere de albine, nimic altceva în afară de fructe de pădure și banana congelată.
Meniul de azi, 27.iunie.2017
Mic dejun: Terci de ovăz cu turmeric, zmeură și rodie
Gustare: înghețată 100 % RAW cu fructe de pădure
Prânz: 1 ardei umplut
Gustare: 1/2 rodie și 10 migdale (pe care nu am avut când să le hidratez)
Cina: salată de vară:
- 1 roșie mare
- 1 castravete
- 1/2 morcov
- 1/2 ardei gras
- 1 felie telemea
- 2 lingurițe semințe negrilică
- 5 nuci de macadamia (alte nuci la alegere)
- frunze de busuioc
- ulei de măsline
Ne auzim mâine cu un nou meniu 🙂
Cu drag,
D
Lasă un răspuns