Îmi zice al meu:
de mâine trec pe salate, am cam exagerat de Paște
Bine, darling, salată să fie.
Nu aș putea spune așa exact ce gramaje cam cum am folosit, salatele se fac din ochi și în funcție de gustul fiecăruia.
Eu aș putea rumega un bol generos cu frunze fără să mă plictisesc, dar având în vedere faptul că nu era pentru mine și nici pentru acasa, era pentru pachețelul de la birou, m-am limitat la câteva ingrediente de ajuns pentru un prânz sățios.
Am folosit o mână de salată, 1 ridiche, 1/2 avocado, 2 ouă și o conservă de sardine în suc propriu ( 100 g ).
Am mai stropit cu ulei de nuci ( folositi ce aveti ) și zeamă de lămâie.
Se condimentează după gust cu sare și piper.
Studiile arata ca, avocado :
- reduce nivelul colesterolului
- reduce nivelul trigliceridelor cu 20 %
- crește colesterolul bun
- avocado într-o dietă de slăbire, ajută la pierderea kilogramelor
Ce să zic, specialiștii asta susțin, știm noi cum e mai bine?
O fi sau nu așa?
Nu avem de unde să știm noi, însă individul dă bine în salate, mâncare, deserturi, apritive sau băuturi de tip smoothie.
În concluzie, dacă mai are și beneficii, Doamne Ajută!
Să fiți sănătoși!
Despre alte beneficii, cum se curăță și ce fel de avocado să cumpărăm am mai scris la budinca raw.
Lasă un răspuns