
Despre cum poți să te bucuri de un minunat mic dejun, gata în mai puțin de 15 minute sau și mai bine să îl ai gata pregătit dacă îți place să ai câteva mese făcute în avans, povestim astăzi.
Burrito cu omletă, baby spanac, cottage cheese și fasole roșie, este cea mai nouă rețetă din categoria rețete rapide, dar nutritive și ușor de pregătit. Se poate păstra la frigider pentru 2-3 zile, și se poate rumeni în tigaie înainte de servire.
Am pregătit și rețeta video, este pe Instagram și probabil te va ajuta mai mult să îți dai seama cam cât de ușor se pregătește.
Am folosit câteva ingrediente:
- 4 ouă
- o cutie brânză cottage la 250 g (eu folosesc varianta BIO de la Milbona – Lidl România)
- o mână frunze baby spanac
- 1 conservă fasole roșie (opțional, însă face diferența)
- lipii/ tortilla (varianta integrală)
- sare
- piper
- ulei de măsline
Într-un castron am bătut cele 4 ouă, peste care am adăugat brânzica cottage și am condimentat cu sare și piper. Am pus la încins o tigaie în care am pulverizat ulei de măsline și am adăugat frunzele de spanac, apoi amestecul de ouă.
Am setat plita la o temperatură medie, am amestecat din când în când, și am lăsat cam pentru 7-8 minute până când consistența a fost una legată.
La final am adaugat fasolea boabe, e strict opțional, dar merge, așa că las la aprecierea voastră.
Am folosit o fasole la conservă, am scurs bine lichidul și am clătit-o bine înainte de a o adăuga în tigaie.

Am adăugat câte 1-2 linguri într-o tortilla integrală, am rulat și asta este tot. Dacă le pregătiți în avans pentru următoarele zile, atunci înveliți lipia în folie de plastic și păstrați în frigider, apoi încălziți într-o tigaie.
Domnul B a luat cu succes o porție și la pachet, ceea ce s-a dovedit o alegere mega hrănitoare pentru masa de prânz.
Se poate să gatești rapid, dar și nutritiv.
Urmărind hastagul #RetetaRapida veți regăsi și alte idei din această categorie.



Cu drag,
D
Lasă un răspuns