Nu degeaba este virală rețeta asta de lipie din cottage cheese pentru că este într-adevăr super delicioasă. Nu mai are sens să spun cât de ușor se pregătește, așa că nu ai nicio scuză să nu pui pe lista ta aceasta idee pentru un mic dejun nutritiv.
Pe Instagram am încărcat de ceva timp varianta video a rețetei, așa că sper să vă fie de ajutor atât în format video, cât și varianta scrisă.
Ne apucăm de treabă?
Pentru a grăbi puțin lucrurile, începem prin a preîncălzi cuptorul la 185 de grade, cu ventilație.
Într-un mini robot de bucătărie, am amestecat o cutie de brânzică cottage (250 de grame) cu
1 ou, două linguri de parmezan dat pe răzătoare, un strop de oregano și usturoi.
Am pus robotul în funcțiune pentru 30 de secunde, apoi am transferat compoziția în tava pregătită cu hărtie de copt și am introdus-o în cuptorul încins pentru 25 de minute.
*Timpul poate varia in funcție de cuptor, dar cert este că atunci când s-a rumenit frumos, am scos tava și am lăsat lipia să se răcească complet înainte de a îndepărta folia.
Eu am folosit un rest de salată de la cină și pește afumat, însă la capitolul creativitate sunt convinsă că fiecare dintre voi va găsi cele mai ingenioase combinații.
Aștept cu interes impresiile voastre, și cât mai multe fotografii.
Cu drag,
D
Lasă un răspuns