Ziua 6 din cele 30 fără zahăr adăugat
Am avut o zi foarte aglomerată, motiv pentru care reușesc să scriu atât de târziu. Fiind sâmbătă m-am și trezit la ora 10, iar la 11 și 25 de minute trebuia să plec spre sală, pentru că la ora 12 aveam rezervare la ora de cycling.
Nu știu cu care viteză am pregătit micul dejun, dar știam că trebuie să repet combinația de ou înăbușit cu cartof dulce (pentru că poftea Domnul B), iar Alexia a avut chef de omletă. În tot timpul în care am gătit, am încercat să îmi savurez și cafeaua.
În fine, am stat în sală o oră, apoi am ajuns acasă, m-am schimbat repede și am fugit la mall, direct la filmul Minionii de la ora 14. Așa că m-am mulțumit cu o nectarină pe fugă și multă apă plată. Iar pe seară am avut invitație la o petrecere organizată de Philips, unde am ajuns în timp util cât să mă retrag câteva clipe pentru a comanda ceva de mâncare.
Povestea farfuriilor de astăzi:
Mic dejun: ou înăbușit cu cartof dulce și busuioc
Gustare + prânz: o nectarină + o mână migdale
Cina: salată grecească
Salata se rezolvă foarte repede dintr-o roșie mai generoasă, 1 ardei gras, 1 castravete, ceapă roșie, o felie de brânză, câteva măsline, oregano și ulei de măsline.
Asta a mea a avut niște frunze de mentă după care nu m-am dat în vânt, preferam categoric aroma busuiocului. Pentru că am jucat în prelungiri astă seară și mi-au trecut prea multe platouri cu burgeri și cartofi prăjiți prin fața ochilor, așa că am păcătuit cu niște cartofi de casă. Stai, de ce zic așa, că doar nu au zahăr adăugat!
Acestea fiind spuse iată că a mai trecut o zi din jurnal. Să nu cârcotiți că am avut de două ori cartofi într-o singură zi, astăzi sală, mâine la fel, mi-am permis să mă răsfăț, doar este sâmbătă 🙂
Cu drag,
D
Lasă un răspuns