Vă mărturisesc că la mai toate petrecerile pe care le-am organizat am avut pregătit platoul cu brânzeturi, care a fost de fiecare dată foarte apreciat. Dar nu vă zic mai multe pentru că acum aștept ideile voastre, iar LaColline vă premiază.
Brânzeturile LaColline le-am descoperit de 2 ani, deși anul acesta ei sărbătoresc 10 ani de când au produs primul sortiment de brânză. În prezent au o gamă foarte variată, pornind de la rulourile de brânză cu diverse arome (trufe, cu mucegai alb, ierburi de provence sau piper roșu) până la crema de brânză tartinabilă.
CONCURS
Împreună cu LaColline vă invit la un concurs super simplu în care tot ce ai de făcut este să-mi lăși mai jos un comentariu în care să-mi spui scurt care este cel mai rapid preparat la care te inspiră brânzeturile de capră.
Premiul constă într-un pachet cu bunătăți oferite de LaColline ce va conține: rulouri cu ierburi de provence, cu piper roșu, cu trufe, clasic, cu cărbune, sortiment de brânză tartinabilă și mix de arome într-un singur pachet.
Aștept cele mai delicioase idei până în data de 21 iulie ora 23:59, iar câștigătorul (unul singur) va fi extras sâmbătă 22.07.2017, prin metoda random.
Important:
Pentru a te înscrie la acest concurs și pentru a intra în posesia premiului, trebuie să ai domiciliul pe teritoriul României și neapărat cei 18 ani.
Succes!
Cu drag,
D
Câștigătorul este??? IOANA PAULA, comentariul cu nr 3! felicitări IOANA!
UPDATE: Avand in vedere faptul ca Paula nu a luat legatura cu mine, împreună cu cei de la LaColline am decis să extragem un alt câștigător. Astăzi, poziția cu nr 4 este cea câștigătoare, Mihaela care ne-a spus că ar pregăti un foietaj cu brânză.
Initial ma gandisem la o varianta dulce dar cum esti la programul de fara zahar aici ma gandesc ca ar merge un quiche cu zucchini, fior di zucchini (daca gasim in Romania), niste bacon caramelizat si multa branza LaColline cu mucegai alb. Cam la asta ma gandesc acum cand imi e foame.
Primul lucru la care ma gandesc cand vad branzica de capra La colline este o omleta gustoasa si rapida la micul-dejun, cu dovlecel, peste care presar bucatele de branzica. Cand se topeste branzica rezulta un preparat gustos si in primul rand super sanatos!!:)
ps: vreau sa te felicit pentru stilul pe care ai ales sa il urmezi, si anume cele 30 de zile fara zahar. M-ai motivat si pe mine si iata ca am deja 6 zile in care nu m-am atins de nimic de inseamna zahar:)
WOW, ce ma bucur!! O sa vezi niste rezultate minunate 🙂
MULT SUCCES LA CONCURS, SUNT DELICIOASE TOATE SORTIMENTELE PE CARE LE AU CEI DE LA LaColline!
Pe o felie de paine proaspat scoasa din cuptor as pune branza de capra si cu o felie de para deasupra.
Foarte interesante postarile de pe blog.
Pupici
Foietaj cu branza
Vinete umplute 🙂
Evident. ….deliciul meu sunt platourile cu brânzeturi cu fructe diverse și nuci prăjite. …
Pe căldura asta. ….cred că altceva nici nu merge…
Voi pregăti cu brânză de capră o salata de legume delicioasa cu ulei de măsline extra virgine sare piper o delicatete
Salata de legume roșii ardei castraveți salata verde ceapa roșie ulei de măsline sare lămâie un deliciu total o doamne și cu brânză de capră mănânci fara sa te opresti
As prepara legume la cuptor cu branza de capra si un ou ochi. 🙂
Am început de multe ori diminețile „energic „‘cu o cutie brânză tartinabila LaColline rulată intr-o lipie spelta cu orez brun , fasole roșie și salată laptuca. Un expresso ristretto cu scorțișoară și spor la treabă!
ahh cate bunatati poti face cu branza de capra <3 o salata de cruditati cu branza si nuci/seminte incinse sau poate o tarta cu mai multe tipuri de branza mmm!! si totusi cred ca o sa ma opresc la ceva simplu-simplu….bruschette aromate cu branza de capra si anchois sau somon!! kisses :*
Legume gratinate la cuptor cu brânză de capra , ou si putin lapte. 🙂
As pregati salata caprese adaptata cu branza de capra in loc de mozarella , la care adaugam busuioc , masline ,rosii , ulei de masline .
Intr-o omleta in stil grecesc cu spanac, ardei iute si ierburi aromate. Branza de capra in amestec cu iaurtul grecesc va da o consistenta aparte! 🙂
As prepara cu brinza de capra La Colline o salata de ton cu masline,rosii,castraveti,ceapa si putina zeama de lamaie
Branzica asta m-a salvat de la foamete in ultimul an.Am fost intoleranta la histamina si unica branza pe care am putut sa o mananc (printre putinele alimente permise) a fost aceasta branza.Acum continui sa o mananc in salate, macaroane cu branza,mamaliguta cu branzica.Avand in vedere ca este unica optiune de lactate pe care o am o integrez destul de des in alimentatia mea.
Salata de legume!
As prepara o salata verde crocanta cu vita la grătar, branzica de capra, nuci, ceapă roșie și dressing de mustar. O bunătate
Bruschete cu rosii si branza de capra
Salata Caprese: felie rosie, felie branza si tot asa,stropite cu ulei masline si busuioc proaspat.
O sălățică „chevre chaud”, n-am altă poftă. Citisem desprea ea într-o cărțuluie despre obiceiurile francezilor, iar bucuria de a o savura în centrul Parisului mi-a fost deplină. De-atunci iubesc brânza de capră necondiționat.
Primul lucru care mi-a venit in gand a fost prepararea unor bruschete cu branza de capra si legume proaspete, sau omleta cu dovlecel si branza de capra
Conopida si brocoli la cuptor gratinate cu branza.
Cand ma gandesc la branza …imi aduc aminte de recenta noastra vizita in Alsacia cand fetita noastra la intrarea intr-un magazin specialitati din branza si vinuri…a intrebat cine a murit acolo de miroase asa….
Nu gatesc branza de capra tocmai sa-i simt gustul unic. Imi place sa o gatesc simplu…pe o bucata de Wasa amestecata cu prosciutto crudo si struguri sau amestecata cu rosii, busuioc proaspat, ulei de masline si sare grunjoasa…un deliciu. O si cate ar mai fi de spus…
Asi prepara o la o salata greceasca și foi de plăcintă cu brânză de oaie .
Eu nu le-as strica preparandu-le cumva.
Pur si simplu as face un platou. Sau poate o salata caprese reinterpretata.
Iubesc branza!
Chiar de curand am facut reteta ta de zucchini cu branza de capra si a iesit minunat.multumesc mult pt inspiratie
Buna.chiar de curând am facut reteta ta de zucchini cu branza de capra si a iesit minunat.multumesc mult pt inspiratie
Ioana, conform RANDOM.ORG, comentariul cu numărul 3, respectiv al tău, este câștigătorul concursului cu bunătăți oferit de la LaColline. Te rog să folosești datele de contact: daniela.niculi@gmail.com pentru a ne putea transmite coordonatele tale, iar cei de la LaColline vor intra în legatura cu tine. MULTUMESC!