
HALLOUMI GOFFRE
Ce înseamnă acest internet, cu toți creatorii lui de conținut, și cu toată frumusețea rețetelor inedite ce ne ies în cale tuturor. Cu toții ne lăsăm inspirați și avem modele pe care le urmărim.
Urmăresc și eu foarte multe conturi de food, dar nu reușesc să adaptez chiar orice rețetă, sunt milioane de idei ce mi-au trecut prin fața ochilor, le admir, interacționez cu ele, dar pentru unele nu am chiar aceleași ingrediente, multe persoane pe care le urmăresc fiind din alte țări.
Ca să nu ne mai lungim, într-un scroll pe Instagram, am găsit această idee de halloumi pregătit în aparatul de gofre. Mi s-a părut atât de ingenioasă ideea încât mi-a rămas în minte de ceva timp, iar astăzi mi-am propus să pun în practică. Nu puteam povesti dacă nu treceam prin experiența mea.
Aveam un pachet de halloumi, nu ratez momentul atunci când e săptămânca grecească la Lidl România pentru a cumpăra mai multe cutii.
Să trecem prin ingrediente, pe scurt:
- halloumi (eu am avut 225 grame, ideal pentru două porții)
- ou (pentru fierbere, poșare sau prăjire/ouă jumări)
- frunze verzi (eu am folosit rucola, merge baby spananc, valeriană, orice aveți la îndemână)
- roșii/castraveți (de sezon)
Bucata de halloumi am tăiat-o pe jumătate.
Nu am mai condimentat cu nimic, deși ar fi mers oregano/ cimbru, după preferințe.
Am încălzit aparatul de goffre și am pus cele două bucăți. Va lăsa multă zeamă, nu vă panicați, pe măsură ce trece timpul se vor rumeni frumos, grijă însă a nu le uita în aparat.

În acest timp eu am pus ouăle la fiert. Nu am avut chef să fac ouă poșate și sinceră să fiu nu voiam un preparat grețos. Dar cu siguranță data viitoare voi schimba.
Separat am stropit rucola cu ulei, oțet balsamic și sare. Apoi am montat toate ingredientele într-o farfurie. Preparatul final este acesta:


SAVUROS
DELICIOS
RAPID
NUTRITIV
Adică ai toate motivele pentru care să încerci această combinație, iar orice variantă de topping vei alege va fi minunată, sunt sigură!
Cu drag,
D
Minunată idee. O voi pune repede în practică. Mulțumesc.
Minunat! Astept impresii 🙂