La sfârșitul fiecărei veri am același regret, că nu am mâncat destul pepene roșu și de fiecare dată am sentimentul că încă nu am găsit pepenele acela perfect. În încercarea unui pepene bun, am dat peste unul care mi-a stricat toată ziua.
Deși începusem bine cu un bol de afine, nuci și fulgi de cocos, apoi o nectarină la gustare și o salată la prânz, totul s-a distrus după o felie de pepene la a doua gustare. M-a detoxifiat complet ca să zic așa. De asta mă tot întreb dacă oare mai există pepeni buni, pentru că am tot avut incidente în ultima perioadă. Cam așa s-a dus toată pofta mea de mâncare pentru restul zilei, iar ceea ce mâncasem deja aproape că nici nu mai are importanță :))
Știu că sunt foarte sceptică cu privire la multe alimente, dar parcă nu aș vrea să ajung paranoia și doamne ferește să dau în alte extreme.
În fine, a trecut și ziua 54 fără zahăr adăugat și fără nutrienți asimilați, dar să zicem că a fost un mic detox ca după vacanță
Mic dejun: afine, caju, migdale și fulgi de cocos
Gustare: 1 nectarină
Prânz: salată cu roșii, castraveți, măsline, ouă și urdă
Printre aceste culori frumoase am introdus undeva la 1,5 l ceai de plante.
Cam light, nu?
Și așa aș fi mâncat o supă de linte cu cartof dulce sau o vânătă la cuptor cu o bucată de pește, dar păstrez ideile pentru zilele următoare.
Cu drag,
D
Mic Dejun de Bucureşti
Mi-ai dat acum o idee, fiindcă mai am jumătate de dovleac plăcintar, să îl combin cu lintea şi să fac o mâncare spicy, eventual cu puţin curry, servită cu orez. Ceva-ceva ar trebui să iasă. Cu pepenii şi eu am păţit la fel, ba chiar am avut surpriza să găsesc foarte buni în Mega image şi fără gust luaţi de la ţărani. Se întâmplă, ori nu se mai are grijă de soi, ori de la un an la altul se strică neamul de pepeni dulci.
danielaniculi
Da, ai dreptate, asa si noi, am luat pepeni mai buni din supermarket, culmea! Ma bucur ca ai gasit inspiratie in articolele mele :-*
Anonim
Esti grozava!