Salutare!
Astăzi am intrat pe blog cu intenția de a scrie rapid și de a vă lăsa această rețetă pregătită din doar 3 ingrediente.
Perfectă pentru doza de Omega 3, vitamine și proteine.
De obicei cumpăr câteva conserve de sardine pentru a le avea la îndemână în situații de urgență. Fie că le folosesc într-o salată sau într-o lipie, mă salvează de multe ori. De această dată am ales să transform sardinele într-un pate, desigur că puteți folosit alt sortiment de pește (ton, macrou afumat).
Pentru pasta de pește de astăzi, am folosit:
- 200 grame sardine în ulei
- 1/2 ceapă roșie
- 1 lingură cremă de brânză
Mod de preparare:
Simplu ca bună ziua, după cum se poate observa din această compilație video: CLICK AICI.
Adică am adăugat toate ingredientele într-un mini chopper, am condimentat cu puțin piper și zeamă de lămâie după gust, apoi am servit pe felii crocante din pâine cu semințe, dar am încercat și varianta cu andive, incredibil de delicioase ambele variante. O mențiune mai am, nu uitați de rodie, face diferența.
Atât de simplu. Pe principiul #FăRaiDinCeAi și bucură-te de mese sănătoase și nutritive fără prea multă bătaie de cap.
Cu drag,
D
Alina
eu o fac cu unt. Nu mi se pare ok combinatia peste/branza. E grea si indigesta. Si mai pun zeama de lamaie in compozitie
Cristina
Buna, interesanta reteta cu crema de branza! Multumesc!
danielaniculi
De incercat?
danielaniculi
Pai crema de branza se mai gaseste cu procent de grasime mic, dar untul mai greu, eu cred totusi ca e o chestiune de gust si alegere, cu unt sau crema de branza, sa placa familiei 🙂 e tot ce conteaza
Angelica
Foarte , foarte bun. Am inlocuit sardina cu tonul. A fost mic dejunul preferat al copiilor.
danielaniculi
Ce bun, cu ton cred ca este si mai deosebit. Multumesc ca ai impartasit cu noi 🙂