În 4 Martie 2015 publicam prima rețetă pe blog. Eram atunci danielaniculi.com. După 1 an am decis să modificăm și să trecem pe danielaniculi.ro. A fost o muncă de nopți întregi, nervi, stres (cum altfel). Aproape că regretam schimbarea. Erau mult prea multe informații noi pentru mine, nu știam de ce este atât de important, iar asta îl scotea pe Domnul B din minți (el care este un perfecționist).
Am reușit relansarea blogului, adică Domnul B a reușit-o, iar rezultatul a fost unul care ne-a mulțumit pe amandoi (la vremea aia).
NEW LOOK
Dacă în aprilie 2016 eram ok cu schimbarea și aveam impresia că nu mai este nevoie de nimic în plus, ei bine ne-am apucat din nou de curățenie (curățenie generală de Crăciun 2017 i-am zis) și iată o altă imagine a blogului, o schimbare totală care zic eu că va rămâne definitivă, cel puțin o perioadă mai lungă de timp. Glumesc! De data asta chiar cred că am ales ce trebuia, am cercetat, am citit, am studiat, am analizat, am decis, am cumpărat tot ce era nevoie și mă simt acum ca la primul articol.
Am ales ce am considerat de cuviință că este mai potrivit pentru mine și pentru profilul blogului. Am mers și de această dată pe simplitate, iar dacă mi-am dorit ceva de la acest blog a fost impactul fresh (pe care simt că l-am obținut de data asta). Îmi plac blogurile cât mai simple și ușor de urmărit 🙂
În 11 Noiembrie 2016 semnam cu bună știință să devin antreprenor. Acțiune ce m-a făcut să-mi iau rolul mult mai în serios, dar hotărâtă ca acest pas să nu-mi strice pasiunea și plăcerea cu care intru să scriu.
Dar nici postura de antreprenor nu m-a făcut să mă simt foarte confortabil, doar că într-un final am realizat că a fost o decizie înțeleaptă. Recunosc, fără organizarea Domnului B nu cred că aș fi reușit, așa că a preluat partea legată de facturi/contracte etc, și pentru liniștea familiei a fost o decizie la fel de bună!
PROIECTE DE SUFLET
Am două proiecte de suflet care au fost apreciate de către cititori mult peste așteptările mele.
Dacă #tucemanancilabirou a fost primul proiect care a atras atenția, proiectul care a fost în gala Webstock și a stat la un mic pas de a câștiga în categoria Special Projects, ei bine al doilea proiect, cu care am venit anul acesta și care e prezentat o experiență personală despre renunțarea la zahărul ascuns (de pe etichete), a reușit să tripleze audiența pe blog și să fie categoria cea mai accesată de către cititorii mei.
JURNAL FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT
Jurnalul fără zahăr adăugat a devenit un proiect pe termen lung, un proiect din care am învățat destul de multe, un proiect care m-a făcut să înțeleg că acest drog se află peste tot, iar cu atenție și implicare în bucătărie poți reuși să îl elimini.
Acest jurnal a transformat complet blogul, l-a poziționat acolo unde trebuie și feedback-ul cititorilor/prietenilor/familiei a contribuit într-o mare măsură.
ÎN 2 ANI ȘI JUMĂTATE
Am învățat mai mult decât mi-aș fi imaginat că trebuie să învăț. Pentru mine blogul însemna o platformă în care o să povestesc cum am făcut nu știu ce rețetă. Dar, de la o săptămână la alta aflam informații noi de care trebuia să țin cont pentru ca lucrurile să se îndrepte într-o direcție potrivită. Și aici nu mă refer doar la partea de blog, mă refer la tot ce înseamnă canale de socializare (Facebook, Instagram).
Deși este vizibil că am mers în direcția potrivită și m-am adaptat cerințelor (cât de cât), sunt conștientă că partea grea de acum începe.
Din pricina acestui blog am și plâns, ba chiarl am avut și tendința să renunț, dar cred că asta a fost provocarea mea până la urmă, să învăț să depășesc și momentele mai puțin plăcute și să învăț să tratez răutățile gratuite cu indiferență.
În fond ce-ar fi viața fără hateri, nu?
IDEEA
Ideea este că am făcut blogul mai prietenos și sper ca de acum să comunicăm prin comentarii mult mai mult, să interacționăm mai des, să nu vă mai feriți de like&share (mă refer la facebook) pentru că fie că vă place sau nu, aceste două acțiuni ne ajută, pe noi aștia toți de avem bloguri, și asta este meseria ce am ales-o și care ar fi de preferat să ne asigure un venit lunar.
Mulțumesc, dragilor! Din tot sufletul vă mulțumesc!
THE BEST IS YET TO COME! 🙂
Cu drag,
D
Mic Dejun de Bucureşti
Felicitari pentru toata munca depusa, multa inspiratie si mult zen in continuare!
danielaniculi
He, tare asta cu ZEN-ul ☺️ Merci frumos, la fel si tie
Anonim
Felicitari Daniela si mult succes in continuare !!!! De la retetele tale ma inspir in bucatarie si poate cel mai important sa nu mai folosesc zaharul :* 🙂 ! Multumesc
danielaniculi
Multumeeesc mult!! Asa de activi sa fiti si la
restul articolelor :-))
Ma bucur sa stiu ca retetele mele ajung la
sufletul cititorilor, ca bucura papile gustative si ca zaharul iai pierde din importanta, iar alimentatia prinde contur! ☺️
Anonim
super bine arata! clean and cosy!
danielaniculi
Merciii mult
Madalina
Foarte frumos noul look, felicitari si mult succes! 🙂
danielaniculi
Multumesc, multumesc! Sa fie pentru toata lumea succes mult in orice proiect!