SALATĂ DE TON CU RUCOLA, AVOCADO, RIDICHI ȘI CASTRAVEȚI MURAȚI
Este timpul pentru salate din ce în ce mai colorate, așa că dăm startul, după mult timp, pentru salate sățioase și gustoase.
Propunerea de astăzi se încadrează excelent pentru masa de Paște, dacă vă doriți diversitate și alte rețete decât cele tradiționale.
Salata de ton este una dintre salatele cu care am început să integrez ideea de salată în alimentația mea, acum foarte mult timp. De atunci lucrurile sau schimbat, ba chiar aș putea spune că fix salată cu ton pregătesc cel mai rar, dar și când îmi este poftă mă bucur de toate aromele pe care o astfel de salată le oferă.
Pentru această combinație, am folosit un mix de ingrediente, pentru a avea parte de o salată de ton răcoritoare, iar integrarea castraveților murați mi se pare excelentă.
Ingrediente folosite:
*Nu am să menționez gramajele exacte pentru că poate fi făcută în funcție de cantitatea pe care o doriți.
- ton la borcan (gama deluxe am folosit de această dată)
- ridichi
- rucola
- porumb
- ou fiert
- castraveți murați
- avocado
- dressing din: muștar dijon, zeamă de lămâie, sare și piper
Atât de puțin pentru un castron bogat în culori, arome și nutrienți de calitate.
Ce spui? Te tentează?
Salata va fi integrată și în urmatorul plan alimentar de pe blog, ”Meniu organizat pentru un stil de viață echilibrat”
Rămâneți la curent cu noutățile, cu planul alimentar si cu propunerile ce vor urma, printr-o simplă abonare la newsletter.
Cu drag,
D
Adina
Suna foarte apetisant si sanatos, o voi incerca foarte curand! Multumesc, Daniela
Adina
danielaniculi
Cat ma bucur sa aud asta, Adina! Astept feedback si dupa ce o vei incerca 🙂