ZIUA 2 FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT/ MAMĂ-FIICĂ
În primul rând trebuie să recunosc că nu credeam că Alexia va reuși să stea departe de micile ispite ce îi vor ieși în cale, chiar nu credeam și nu pot decât să mă bucur și să am speranță că încetișor lucrurile se vor schimba.
Momentan singura schimbare pe care o observ este pofta de mâncare. Este evident că organismul ei cere mâncare și nu mai are repulsie față de gust așa cum se întâmplă în zilele în care își potolea foamea prin diverse prostioare.
Noi mergem mai departe cu această provocare și realizez că și-a asumat frumos promisiunea și pare că reușim să conturăm imagini frumoase cu meniuri delicioase.
Meniul Alexiei astăzi, 31.oct.2017
Mic dejun: smoothie cu lapte de quinoa, afine, fulgi de ovăz și avocado (ora 8) iar la ora 9:30 a cerut mâncare (normal, lipsa zahărului începe să își spună cuvântul, iar organismul începe să ceară singur de mâncare) așa că i-am pregătit două ouă (doar albușurile le mănâncă) + 2 castraveți, 3 roșii cherry și o felie de pâine
Gustare: 2 rondele de orez + 1 banană (după o oră de înot)
Prânz: supă cremă de legume cu crutoane (supa cremă a avut și cartof dulce)
Gustare: ananas proaspăt și migdale
Cină: un strop de varză călită și un strop de griș cu lapte
După acel mic dejun mixt și foarte consistent am plecat la sală, acolo unde eu am avut o oră de antrenament intens (interval) iar după aceea am intrat la piscină.
Meniul meu pentru această zi a fost unul consistent, după cum urmează:
Mic dejun: smoothie cu avocado, lapte de quinoa, afine, avocado, fulgi de ovăz și fulgi de migdale. Cafeaua mea cu 100 ml lapte vegetal este nelipsită în fiecare dimineață
Înainte de antrenament: 2 ouă fierte, 1 morcov crud, 3 felii prosciutto crudo, 1 pâine crocantă de secară cu unt de dovlecei
După antrenament: varză călită + 100 g piept de curcan gătit lent
Gustare: ananas proaspăt + migdale
Cină: sote ciuperci cu semințe de floarea soarelui + vită gătită lent
Eu am avut un antrenament foarte intes și aseară, la fel și astăzi, am avut nevoie de mâncare nu glumă. Trebuie însă să recunosc că mâncarea de ciuperci și vită nu erau deloc în plan, dar pentru că am fost în vizită la nașa noastră nu am refuzat așa bunătate însoțită de un pahar de vin roșu.
Ne-am agitat pe drumuri astăzi, deci am avut activitate fizică destulă încât să mâncăm consistent.
Ca niște albinuțe agitate am fost astăzi, dar asta nu ne-a afectat meniul de care suntem foarte încântate. Să vedem mâine cum va fi. Suntem așteptate în vizită la micul dejun și am fost întrebată deja ce vrem să mâncăm ca să nu ne fie afectat programul. Sunt sigură că vom fi așteptate cu tot ce trebuie. Pe mâine!
Las aici o obsesie muzicală mai veche 🙂
Cu drag,
D
o femeie
inspirational meniul! Chiar nu stiam ce sa scriu in meniu pe sapt. viitoare.
Vad insa putine salate si cruditati, noi mancam mult mai mult (de ex. 2-3 mere si mandarine, o salata mare din salata verde + rosii + castraveti, morcovi si gulii etc)
Noi dimineata mancam cereale (mai exact un fel de tarzte de ovaz) si ne tzine cateva ore.
danielaniculi
Hey, pe planul alimentar din jurnalul fara zahar, cel de 60 de zile, vei regasi mai multe salate, e adevarat ca vara este mai generoasa, acum ne adaptam ingredientelor de sezon. Ma bucur ca ai gasit inspiratie si ca te-am putut ajuta macar un pic 🙂
Sa ai o zi minunata!